Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultima dorinta a Tamarei Buciuceanu Botez. Ce a cerut actrita familiei inainte sa moara

Playtech Playtech,
Ultima dorinta a Tamarei Buciuceanu Botez. Ce a cerut actrita familiei inainte sa moara

Tamara Buciuceanu Botez a murit, marti, la varsta de 90 de ani. Actrita a fost internata la spitalul Elias din Capitala, la inceputul lunii octombrie, in urma unor probleme cardiace. Cu doar cateva ore inainte de deces, medicii au anuntat ca starea de sanatate a actritei s-a agravat. Ultima dorinta a Tamarei Buciuceanu Botez La . continuă pe Playtech

Reactia Vioricai Dancila la auzul vestii despre moartea Tamarei Buciuceanu-Botez

Premierul Viorica Dancila a transmis, marti seara, condoleante familiei Tamarei Buciuceanu Botez. Actrita s-a stins din viata azi, 15 octombrie, la varsta de 90 de ani.

Ultimele cuvinte ale Tamarei Buciuceanu Botez. Ce a transmis cu doua zile inainte sa moara

Tamara Buciuceanu Botez s-a stins din viata, marti, la varsta de 90 de ani. Actorul Virgil Ogasanu a dezvaluit care au fost ultimele cuvinte ale Tamarei inainte sa moara. Actrita a spus ca se simte bine si ca spera ca in doua zile sa se intoarca acasa. Ultimele cuvinte ale Tamarei Buciuceanu Botez Marea doamna .

Dancila transmite condoleante familiei Tamarei Buciuceanu Botez

Premierul Viorica Dancila a transmis, marti seara, condoleante familiei Tamarei Buciuceanu Botez.

Mesajele emotionante ale artistilor dupa moartea Tamarei Buciuceanu-Botez: Am lacrimi in ochi si sufletul trist. Era o lumina atunci cand urca pe scena

Numerosi actori, personalitati dar si politicieni si-au exprimat regretul la aflarea vestii ca marea actrita Tamara Buciuceanu-Botez a murit azi, 15 octombrie, la varsta de 90 de ani.

INCENDIAR! Cui ii ramane averea si casa Tamarei Buciuceanu-Botez! Abia acum s-a aflat TOTUL

Tamara Buciuceanu a avut un mare regret! Desi actrita a fost casatorita timp de 34 de ani cu medicul anestezist Alexandru Botez, decedat in 1996, nu a avut niciun copil.

Reactia Casei Regale dupa moartea Tamarei Buciuceanu Botez

Tamara Buciuceanu este una dintre figurile emblematice ale teatrului si filmului romanesc din ultimii 70 de ani, care lasa o urma de nesters in cultura romana, dupa o stralucita si lunga cariera.

Starea de sanatate a Tamarei Buciuceanu s-a agravat. Actrita este intubata si ventilata mecanic

Starea de sanatate a celebrei actrite Tamara Buciuceanu-Botez s-a agravat. Actrita este internata la Spitalul Elias din Capitala, este intubata si ventilata mecanic, iar medicii spun ca este intr-o stare.

Tamara Buciuceanu Botez a murit la 90 de ani. Marea actrita a teatrului romanesc se retrasese de ani buni de pe scena

Tamara Buciuceanu Botez a murit. indragita actrita Tamara Buciuceanu Botez a murit la varsta de 90 de ani. De ceva timp era internata in spital, cu probleme grave de sanatate. Tamara Buciuceanu Botez a.

A murit Tamara Buciuceanu Botez. Ce s-a intamplat in ultimele ore din viata ei

Tamara Buciuceanu Botez a murit, marti, la varsta de 90 de ani. Actrita a incetat din viata la spitalul Elias din Capitala, unde a fost internata la inceputul lunii octombrie, pe fondul unor probleme cardiace mai vechi. Actrita Tamara Buciuceanu Botez a murit Tamara Buciuceanu Botez a fost una dintre cele mai apreciate actrite romane .

A murit Tamara Buciuceanu Botez

Actrita Tamara Buciuceanu Botez a incetat din viata, a anuntat marti Spitalul Elias, unde actrita er.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )