Libnet.ro
UNICEF

20:45

Aplicatia creata de startup-ul care a devenit cel mai valoros din lume

Playtech Playtech,
Aplicatia creata de startup-ul care a devenit cel mai valoros din lume

De ceva timp, Uber este cunoscut ca fiind startup-ul cel mai valoros din lume, insa acest lucru se va schimba. Un dezvoltator de aplicatii cucereste locul intai. in urma cu sase ani, cand. continuă pe Playtech

Rau-platnicii Romaniei: ce judet sta cel mai prost la plata creditelor

Inceputul toamnei a gasit firmele si populatia din Sibiu pe prima pozitia in topul restantierilor in ceea ce priveste plata creditelor, clasament realizat in functie de ponderea sumelor restante din totalul imprumuturilor contractate. Pe urmatoarele.

Acesta este cel mai sigur bloc din Romania. Locatarii afirma ca nu simt niciun cutremur

Cel mai sigur bloc din Iasi, in caz de cutremur, a fost construit inainte de 1989. Imobilul de patru etaje are fundatia asezata pe un sistem de role care il fac sa atenueze miscarea pamantului. Locatarii.

UE, somajul cel mai scazut nivel din ultimul deceniu

Rata somajului in zona euro a coborat in luna august pana la 8,1%, acesta fiind cel mai scazut nivel inregistrat dupa luna noiembrie 2008, a anuntat astazi Oficiul european de Statistica Eurostat), informeaza AFP.

Cel mai vechi torrent din lume e inca activ dupa 15 ani

Cel mai vechi torrent din lume inca functioneaza si nu da semne ca ar fi abandonat, avand in vedere ca multi utilizatori il descarca doar de dragul de-a o face. Ai putea crede ca.

Cinemax, cel mai mare lant de cinematografe din Slovacia, vine in Romania. Unde va deschide primele sali de cinema

Cinemax, cel mai mare lant de cinematografe multiplex din Slovacia, isi anunta intrarea pe piata din Romania si deschiderea primelor cinematografe in Bucuresti si Brasov, in centrele comerciale Veranda Mall Bucuresti si AFI Brasov.

DEZASTRU in aer! Cel mai scump avion militar s-a PRABUSIT! Detalii de ultim moment

O aeronava F-35B a Marinei americane, considerat cel mai scump model, s-a prabusit, vineri, in Beaufort County, Carolina de Sud. Pilotul s-a catapultat in siguranta. Acest incident marcheaza prima prabusire.

Rata somajului in Germania - la cel mai scazut nivel

Numarul somerilor din Germania a inregistrat o scadere peste asteptari in luna septembrie, astfel ca rata somajului a atins cel mai redus nivel de dupa reunificarea tarii in 1990, arata datele publicate astazi de Oficiul federal pentru munca, transmit Reuters si AFP.

Tara din UE cu cel mai mare excedent bugetar din istorie

Germania si-a redus datoria publica cu 2,3%, la 1. 930 miliarde de euro 2. 270 miliarde de dolari) in primul semestru din 2018, cel mai scazut nivel din 2011, a anuntat Oficiul federal de statistica Destatis),.

Brexitul, cel mai putin luat in considerare risc politic din urmatoarele luni

Riscul unei &171;toamne fierbinti &187; in Italia este limitat, sustine analistul Saxo Brexitul este, cu siguranta, cel mai putin luat in considerare risc politic din lunile ce urmeaza, sustine Christopher Dembik, director analiza macro in cadrul Saxo Bank.

Actiunile Tesla Motors au scazut cu peste 10% vineri, investitorii fiind ngrijorati de cel mai pesimist scenariu, cel n care Musk ar fi fortat sa paraseasca compania

Actiunile Tesla au scazut cu 13% la inceperea sedintei bursiere de vineri, dupa ce autoritatea americana Securities and Exchange Commission SEC) a anuntat ca i-a intentat un proces lui Elon Musk, directorul general al companiei, pentru fraude prin inducerea in eroare a investitorilor in legatura cu intentia de delistare a companiei. Reuters noteaza ca investitorii sunt ingrijorati de faptul ca Musk ar putea fi fortat sa paraseasca compania, iar fara el Tesla ar atrage mult mai greu finantare si viitorul companiei auto ar fi extrem de nesigur.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )