Libnet.ro
UNICEF

12:45

Care sunt destinatiile preferate din Bucuresti si din Cluj ale turistilor straini, conform datelor stranse de Uber

Adevărul Adevărul,
Care sunt destinatiile preferate din Bucuresti si din Cluj ale turistilor straini, conform datelor stranse de Uber

Uber va implini la inceputul lui 2019 trei ani de cand este prezent pe piata din Romania, timp in care serviciul a trecut atat prin controverse cat si prin perioade propice. in ceea ce priveste vara 2018, compania a oferit cateva date despre turistii straini care au folosit servciul de ride-sharing in Bucuresti si in Cluj, date care spun destul de multe despre preferintele lor. continuă pe Adevărul

O tanara de 22 de ani a murit intr-un spital din Bucuresti. Cauza decesului: Neelucidata!

O tanara in varsta de 22 de ani, din Arges, a murit intr-un spital din Bucuresti dupa ce medicii i-au asigurat familia ca nu are nimic grav. Nimeni nu stie deocamdata cauza decesului. Gabriel.

Un troleibuz din Bucuresti, blocat de o dubita in trafic. Soferul RATB scoate capul pe geam si ii striga celuilalt: Eu car suflete. Replica barbatului i-a lasat masca pe toti

Situatie incredibila in traficul din Bucuresti. Un calator a povestit un incident in timp ce mergea cu troleibuzul. Mijlocul de transport a fost blocat de o dubita, asa ca soferul a dat geamul jos si i-a.

Accident grav la Teatrul de Comedie din Bucuresti. Un barbat a cazut in gol de la sase metri

Un accident grav a avut loc la Teatrul de Comedie din Bucuresti. Un angajat al institutiei a cazut in gol de la peste zece metri. Stire in curs de actualizare.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Ascendentul in Scorpion, persoanele care sunt maestre ale disimularii

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre persoanele al caror ascendent zodiacal este in Scorpion. Sunt oameni inzestrati cu simt critic, ironic si o mare capacitate de patrundere a lucrurilor.

O scoala din Bucuresti a fost demolata in prima zi a anului scolar

Primarul sectorului 5, Daniel Florea, a declarat, luni, dupa inceperea lucrarilor de demolare a Scolii 141, care va fi reconstruita, ca aceasta va fi cea mai frumoasa si cea mai moderna unitate de.

Incendiu la o casa din Bucuresti, extins la un bloc. Cinci persoane au avut nevoie de primul ajutor

Cinci persoane au primit primul ajutor, doua fiind transportate la spital, in urma unui incendiu care a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o locuinta situata pe strada Iordache Nastase din Capitala, flacarile extinzandu-se la un bloc.

Locuinte pe Calea Plevnei din Bucuresti

Doi beneficiari, persoane fizice, construiesc un imobil de locuinte pe Calea Plevnei, nr. 168A, sect. 6, Bucuresti.

Tensiunea de pe piata fortei de munca va creste n ultimul trimestru. Care sunt sectoarele cu cele mai mari cereri de personal

Persoanele in cautarea unui loc de munca ar putea avea o putere mai mare de negociere, in ultimul trimestru din acest an, avand in vedere tensiunea din piata muncii si intentiile companiilor de a creste numarul de personal. in aceste conditii, cei care vor sa angajeze vor trebui, in mare masura, sa apeleze la persoanele care lucreaza in alte companii, dar cu oferte superioare. Un raport realizat de ManpowerGroup arata ca previziunea neta de angajare din ultima parte a acestui an este de +19%, cea mai puternica raportata in Romania de la finalul anului 2008. 24% din cei 627 de angajatori romani chestionati pentru editia din trimetrul IV/2018 a studiului raporteaza ca au in vedere cresteri de personal, in timp ce 9% intentioneaza scaderea numarului total de angajati.

Avertizare de la MAE pentru romanii care sunt in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca Secretariatul General de Protectie Civila local avertizeaza ca se.

Voi cu Voicu. Activitatile care sunt extrem de benefice pentru inima. Iata tot ce trebuie sa faci

Inima buna se tine cu miscare. inotul, atletismul si ciclismul sunt foarte benefice pentru inima. Daca acestea sunt realizate constant, cu cat nivelul de dificultate creste, activitatea inimii devine mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2681 seconds )