Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cea mai noua functie de la Uber care ti-ar putea salva viata

Playtech Playtech,
Cea mai noua functie de la Uber care ti-ar putea salva viata

In urma cu un an, Dara Khosrowshahi a preluat conducerea Uber si a promis ca va redresa reputatia companiei si ca se va concentra pe imbunatatirea securitatii soferilor si a. continuă pe Playtech

Cea mai mare companie aeriana romaneasca are o noua conducere

Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca dupa numarul de pasageri transportati, anunta retragerea din functie a directorului general Gheorghe Racaru si nominalizarea lui Marius Puiu in functia de director general al companiei.

Cea mai mare companie aeriana romaneasca are o noua conducere. Gheorghe Racaru se retrage dupa 14 ani

Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca dupa numarul de pasageri transportati, anunta retragerea din functie a directorului general Gheorghe Racaru si nominalizarea lui Marius Puiu in functia de director general al companiei.

Cea mai influenta rochie de mireasa a anului!

Chiara Ferragni, cea mai de succes bloggerita de fashion din lume, a purtat la nunta sa o rochie de mireasa care a devenit cea mai influenta piesa vestimentara de acest tip a anului, mai influenta chiar decat rochia de mireasa a lui Meghan Markle.

Care este cea mai bine vanduta masina sedan din SUA

In ciuda pierderilor financiare ale companiei Tesla, Tesla Model 3 ramane cea mai bine vanduta masina sedan din SUA la momentul actual. Cele mai recente estimari releva faptul ca Tesla a reusit sa vanda 13. 500 de astfel de autovehicule, adica echivalentul vanzarilor urmatorilor trei comeptitori adunate.

Cea mai inalta sosea din tara, acoperita cu un strat de grindina

Cea mai inalta sosea din tara, Transalpina, a fost acoperita de un strat de grindina, in aceasta dimineata, iar turistii care au fost surprinsi de acest fenomen nu au putut sa-si continue calatoria.

Meghan Markle, desemnata cea mai bine imbracata femeie a anului

Meghan Markle, devenita in luna mai ducesa de Sussex, a fost proclamata de revista People cea mai bine imbracata femeie a anului. in 2018nu se poate vorbi de stil fara sa o.

LOVITURA in lumea mondena! FUEGO a dezvaluit cine este cea mai importanta femeie din viata sa! IRINA LOGHIN nu a stiut niciodata asta (FOTO)

Celebrul cantaret Paul Surugiu, cunoscut publicului larg drept Fuego, s-a fotografiat la malul marii impreuna cu mama sa. Artistul a scris un mesaj emotionant pe pagina personala de Facebook despre cea mai.

CBRE: Cea mai scazuta rata de neocupare a birourilor

Rata de neocupare pe segmentul spatiilor de birouri din Bucuresti a atins pragul de 8% in primul semestru, cel mai scazut din ultimii noua ani, a anuntat marti compania de consultanta imobiliara CBRE, conform News. ro.

Subiectele zilei: DW: Moldova ar putea fi desfiintata, dupa alegerile din 2019, prin federalizare; Biblia Pierduta, cea mai bine vnduta carte a unui romn strrneste mnia fanaticilor din Serbia; Primul proces din Romnia desfiintat n urma protocolului dintr

Copiii nimanui. Depresia de acasa si efectele negative ale exodului. Copilul, ramas fara parinti in tara, nu a mai vrut sa vorbeasca. Statisticile vorbesc chiar de o tentativa de suicid pe saptamana cauzata de abandon. Guvernul a adoptat OUG cu dedicatie pentru ca Netejoru si Stan sa poata ramane la sefia Inspectiei Judiciare. Se suplimenteaza numarul de inspectori. Pe ordinea de zi a guvernului figureaza si un proiect de hotarare.

Eurobarometru: Romania nu mai este cea mai corupta tara din Europa

Romania nu mai este cea mai corupta tara din Europa, potrivit ultimului Eurobarometru, atrage atentia politologul Alina Mungiu Pippidi, care subliniaza ca romanii ar trebui sa nu se mai exprime asa de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )