Libnet.ro
UNICEF

05:15

Episodul genial din Las Fierbinti despre diferenta dintre Uber si taxi

Playtech Playtech,
Episodul genial din Las Fierbinti despre diferenta dintre Uber si taxi

Las Fierbinti nu s-a ferit sa abordeze si subiecte actuale si chiar sa tina partea cuiva. Acum e vorba de un episod in care explica, cu umor, diferenta dintre Uber si taxi. in aproape. continuă pe Playtech

Cum arata sotia lui Giani din Las Fierbinti. Actorul Constantin Dita de la PRO TV evita sa o expuna public

O tara intreaga il cunoaste pe Giani din Las Fierbinti, dar nu si pe partenera sa de viata. Frumoasa sotie a lui Constantin Dita se numeste Oana Raluca si este casatorita cu acesta inca din studentie. Cum arata sotia lui Giani din Las Fierbinti? Desi rolul din Las Fierbinti nu il prezinta drept un om .

Joaca rolul Don Juan-ului in Las Fierbinti, dar in realitate e un familist convins. Cum arata sotia lui Giani

Constantin Dita ii da viata unuia dintre cele mai iubite personaje de pe micile ecrane. Giani este Don Juan-ul serialului Las Fierbinti, in permanenta in cautarea iubirii si a afacerii perfecte din care sa scoata bani usor.

Discutii incitante la Insula Iubirii, la Antena 1. Ce s-a intamplat in episodul 10 din sezonul 5

Sezonul 5 s-a declarat cel mai papitant dintre toate care au existat pana acum. Cele petrecute intre ispite si concurenti depasesc imaginatia. Ce s-a intamplat in episodul 10, unde toate mastile au cazut? Insula iubirii, episodul 10, sezonul 5: Editia fara masti Venirea lui Bogdan pe insula a fost clar evenimentul care a produs cele .

Diferenta dintre muncitorii romani si cei strani. Asta ca sa intelegi de ce Diaspora merita sa voteze

Doar cei care locuiesc departe de familie pot intelege, a inceput discutia unul dintre romanii plecati in strainatate. Care este diferenta dintre muncitorii romani si muncitorii straini si cum incearca sa schimbe tara? Romanii din strainatate: platiti cu ani departe de familie Romanii si-ar dori sa munceasca pamantul romanesc si sa fie si aproape de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )