Libnet.ro
UNICEF

17:15

Proiectul de lege care impune reguli pentru trotinetele electrice

Playtech Playtech,
Proiectul de lege care impune reguli pentru trotinetele electrice

Scriam in urma cu ceva timp ca trotinetele electrice se afla intr-o zona gri, la fel ca Uber. Acest proiect de lege vrea sa rezolve asta. Deputatul liberal Sorin moldovan a depus la Parlament. continuă pe Playtech

Reguli pentru trotinetele electrice: se vor putea conduce de la 14 ani, fara permis si cu o viteza maxima de 40 de kmh

Extrem de controversate in Occident si supuse unor restrictii de circulatie din ce in ce mai dure, trotinetele electrice ar putea primi totala libertate in Romania, daca un proiect pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 1952002 privind circulatia pe drumurile publice va fi aprobat de Parlament.

in ce conditii pot fi folosite trotinetele electrice. Proiectul de lege pentru modificarea Codului Rutier a ajuns in Parlament

Un proiect de lege depus, marti, de catre deputatul PNL de Cluj Sorin Moldovan pentru modificarea Codului Rutier a ajuns in Parlamentul Romaniei. Actul normativ prevede definirea trotinetelor electrice, astfel incat sa nu fie asociate mopedelor, iar utilizatorii sa nu fie pasibili de amenzi sau inchisoare daca nu au permis. Conditiile in care pot fi .

Raetchi: PSD e la fel de sinistru ca pe vremea lui Dragnea. Si-au impins ilegal proiectul de lege Dragnea-Dan-Iordache pentru sporirea atributiilor Politiei

Deputatul liberal Ovidiu Raetchi acuza PSD de faptul ca a dat un raport privind un proiect de lege prin care sunt sporite atributiile Politiei, cu toate ca initial fusese dat un vot pentru amanarea discutarii initiativei legislative.

Proiect: Trotinetele electrice, introduse in Codul Rutier Vor putea fi folosite pe drumurile publice fara a risca amenzi

Un proiect de lege depus mari la Camera Deputatilor, pentru modificarea Codului rutier, reglementeaza circulatia trotinetelor electrice pe drumurile publice, astfel incat acestea sa nu mai fie asociate mopedelor, iar utilizatorii sa nu fie pasibili de amenzi sau inchisoare daca nu au permis. Trotineta electrica este definita ca un vehicul cu 2 sau 3 roti si viteza maxima de 40 de kilometri la ora.

CONSTANTIN FLORIN MITULESCU-BUICA: Propunem o lege care sa preia votul anticipat, prin corespondenta

Proiectul elaborat de Autoritatea Electorala Permanenta, ce va fi dezbatut in Comisia parlamentara speciala pentru legile electorale, propune abrogarea Legii 370 privind alegerea presedintelui si inlocuirea acesteia cu un nou act normativ, care sa preia votul anticipat, votul prin corespondenta si simplificarea procedurilor la sectiile de votare din strainatate.

Compozitorul coloanei sonore din Batman si Inception creeaza sunete pentru masini electrice

Hans Zimmer, compozitorul din spatele a zeci de coloane sonore din filme de la Hollywood, inclusiv Batman The Dark Knight, The Lion King si Inception, modeleaza sunetele pe care le va emite urmatoarea generatie de vehicule electrice produse de BMW. incepand cu 1 iulie, toate startup-urile si toti marii producatori de masini electrice vor fi obligati de legislatia europeana sa instaleze un dispozitiv capabil sa emita sunete diferite atunci cand vehiculul accelereaza sau decelereaza.

O firma romaneasca ce construieste statii de incarcare ultra-rapida pentru vehiculele electrice primeste o investitie de la Early Game Ventures

WATTO Stations, firma romaneasca, recent infiintata, care construieste o retea regionala de statii de incarcare ultra-rapida destinata vehiculelor electrice, anunta o runda de finantare condusa de fondul de investitii Early Game Ventures.

AFM va finanta 90% din infrastructura statiilor de incarcare pentru masini electrice, realizate de operatorii economici

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) ar putea introduce anul acesta programul pentru operatorii economici prin care va finanta 90% din infrastructura statiilor de incarcare a masinilor electrice, cu conditia ca reteaua sa fie publica, a declarat.

California aproba un proiect de lege care reintroduce obligativitatea asigurarii de sanatate

California a votat luni legea prin care vor fi taxate persoanele care refuza sa isi cumpere asigurare de sanatate, intr-o miscare care aduce inapoi o componenta cheie a legii pentru sanatate din perioada presedintelui Obama, scrie AP News.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )