Libnet.ro
UNICEF

01:05

5 sfaturi de la Uber ca sa nu-ti distrugi Revelionul si anul nou din prima zi

Playtech Playtech,
5 sfaturi de la Uber ca sa nu-ti distrugi Revelionul si anul nou din prima zi

Uber va functiona in noaptea de Revelion. Da, va fi tariful mai mare si pentru asta trebuie sa fii pregatit. Dincolo de acest serviciu, mai sunt cateva sfaturi de care sa tii cont. Uber a. continuă pe Playtech

PROGRAM Kaufland de Anul Nou. Iata care este programul hipermarketului Kaufland de Anul Nou

PROGRAM Kaufland de Anul Nou. Iata care este programul hipermarketului Kaufland de Anul Nou, conform datelor culese de Antena3. ro. PROGRAM Kaufland de Anul Nou. intre 27-30 decembrie, hipermarketul Kaufland va avea.

Concertul Extraordinar de Anul Nou, editia a VI-a Celebrate 2019: Classical arias and dances, organizat de Fundatia Calea Victoriei

Fundatia Calea Victoriei va invita in 7 ianuarie, ora 19. 00, la Teatrul National Bucuresti, Sala Mare, la editia a sasea a Concertului Extraordinar de Anul Nou: Celebrate 2019: Classical arias and dances.

Minivacanta de Anul Nou:9.000 de politisti, pregatiti sa intervina

Aproape 9. 000 de politisti, cu peste 3. 000 de autospeciale, vor fi la datorie, zilnic, in minivacanta de Anul Nou, suplimentar fata de dispozitivul curent de ordine si siguranta publica, pentru prevenirea si.

Ce faci in noaptea dintre ani? Parintele Cleopa, despre cea mai mare grija de Anul Nou

incepand de la Anul Nou, grija noastra cea mai mare trebuie sa fie alta, spune Parintele Cleopa. Cel mai mare lucru este sa ne innoim viata, sa luam aminte, cu fiecare an nou, sa lasam cate u.

Vestele galbene anunta proteste n noaptea de Anul Nou

Protestele anti-guvernamentale care au zguduit Franta vor continua si in noul an. Mai multe surse din interiorul miscarii Vestele Galbene sustin ca au organizat proteste sambata si in seara de Anul Nou, informeaza Chanel News Asia.

Thailanda devine prima tara din Asia care legalizeaza marijuana n scopuri medicale: E un cadou de Anul Nou

Thailanda a aprobat utilizarea marijuanei in scopuri medicale si pentru cercetare, devenind prima tara din regiune care ia o astfel de decizie, in conditiile in care in Asia exista legi foarte stricte in domeniu, mergand pana la pedeapsa cu moartea, relateaza Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )