Libnet.ro
UNICEF

10:15

Uber se extinde intr-un alt oras din Romania, in ciuda protestelor din tara

Playtech Playtech,
Uber se extinde intr-un alt oras din Romania, in ciuda protestelor din tara

Uber, aplicatia de ridesharing, s-a extins intr-un nou oras din tara, in ciuda protestelor care au blocat Bucurestiul in urma cu cateva zile. Aplicatia este acum disponibila si in. continuă pe Playtech

Uber se extinde si intr-un alt oras din Romania. De cand va fi disponibil

Taximetristii ieseni au tot protestat in ultima perioada impotrivaintentiilor de intrare pe piata transportului public a unor companii precum Taxify si Uber, fara niciun efect insa, spre bucuria localnicilor. Astfel, Uber va fi disponibil si in Iasi. Uber, aplicatia care conecteaza soferii parteneri cu pasagerii in peste 600 de orase din 64 de tari, este [] .

Cel mai sarac oras din Romania, locul din care tinerii fug pe capete. Cum au renovat un spital cu milioane de euro ca sa-l inchida

Se plang ca nu au de niciunele. Ca nu stiu incotro sa o apuce. Nu-si gasesc de lucru din 10. 000 de localnici, muncesc doar 1000. Restul sunt pensionari, asistati sociali trecuti de 40 de ani si copii. Nici afaceristi importanti nu vin sa le faca locuri de munca, industria e la pamant si cei [] .

Digi24: Cel mai sarac oras din Romnia, adus n paragina de o frauda masiva cu fonduri europene. Localnicii emigreaza pe capete

Saracia si deznadejdea si-au facut casa la Negresti, in Vaslui. Orasul si-a pierdut industria, tinerii si spitalul. Fonduri europene zero, datorii multe. Locuri de munca nu sunt, investitori nici atat. Din zece mii de localnici, mai putin de o mie lucreaza. Tot in Vaslui, la Hoceni, primaria a cosmetizat comuna cu fonduri europene de cateva milioane de euro. Acolo, copiii merg la after-school, iar dascalii castiga mai mult ca la oras.

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata in Sectorul 4 din Capitala

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata joi in Sectorul 4 din Capitala, ea urmand sa functioneze, incepand cu data de 1 martie, in centrul comercial Grand.

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata in Sectorul 4

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata joi in Sectorul 4 din Capitala, ea urmand sa functioneze, incepand cu data de 1 martie, in centrul comercial Grand Arena, situat pe Bulevardul.

Impactul ORDONANTEI LACOMIEI asupra Romaniei. Alianta Confederatiilor Patronale din Romania isi arata disponibilitatea sa participe, prin experti, la imbunatatirea textului OUG. Solicitare DE URGENTA catre Drgnea si Tariceanu

Alianta Confederatiilor Patronale din Romania ACPR), constituita ca un organism de reprezentare unitara a miscarii patronale la nivel national, din sase Confederatii patronale reprezentative la nivel.

Cea mai mare gradinita din Romania, in Sectorul 4 din Capitala. 500 de prescolari, mutati temporar, ca urmare a inceperii lucrarilor de consolidare si modernizare a unitatilor de invatamant din zona

Cea mai mare gradinita din Romania va functiona de la data de 1 martie in centrul comercial Grand Arena din Sectorul 4 al Capitalei. Noua gradinita ofera conditii unice de studiu, si cel mai important,.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Cea mai iubita masina din Romania revine in prim plan! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar pe care cere fabuloasa.

S-a aflat! Acesta este cea mai cautata meserie din Romania. Sigur nu te asteptai la asa ceva

Meseria de sofer ramane cea mai cautata pe piata muncii din Romania, deficitul de candidati fiind generat si de atractivitatea sporita a joburilor de transport international, potrivit studiului Indexul.

Aceasta este cea mai cautata meserie pe piata muncii din Romania

Meseria de sofer ramane cea mai cautata pe piata muncii din Romania, deficitul de candidati fiind generat si de atractivitatea sporita a joburilor de transport international, potrivit studiului Indexul.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )