Libnet.ro
UNICEF

19:30

De ce Uber si Taxify sunt date in judecata de taximetristii din Bucuresti

Playtech Playtech,
De ce Uber si Taxify sunt date in judecata de taximetristii din Bucuresti

Mai multe firme de taximetrie din Bucuresti au dat in judecata serviciile de ride-sharing Uber si Taxify pentru concurenta neloiala, iar taximetristrii ar putea castiga. Mai multe firme de. continuă pe Playtech

A vazut masina politiei locale din Bucuresti parcata aproape de troturar si s-a apropiat de ea cu telefonul pornit. Nu i-a venit sa creada cand a vazut ce facea politistul acolo. Incredibil! Era chiar in timpul programului si in plina zi (VIDEO)

A zarit masina politiei locale din Bucuresti parcata aproape de troturar si i s-a parut ceva ciudat. Asa ca s-a apropiat de ea cu telefonul pornit. Nu i-a venit sa creada cand a vazut ce facea.

Iulia era intr-un autobuz din Bucuresti, cand a auzit un barbat vorbind la telefon. Cand si-a dat seama cu cine vorbeste, nu s-a putut abtine sa nu rada

O calatoare din Bucuresti, cu unul dintre autobuzele STB, a avut parte de un dialog savuros, chiar in apropierea ei. Fara sa vrea, Iulia a fost martora unei conversatii cu iz de nunta, chiar daca la a doua.

Ionut din Bucuresti a luat un mijloc de transport la comanda si s-a asezat in spate. Nu i-a venit sa creada ce se afla pe jos, in spatele masinii soferului! Te astepti la orice, la asta sigur nu! (FOTO)

Ionut a facut comanda la o companiede transport cunoscuta, iar cand masina i-a sosit la adresa din Bucuresti, tanarul s-a asezat in spate. Nu se astepta nicio clipa insa sa dea peste.

Ionut din Bucuresti a luat un mijloc de transport la comanda si s-a asezat in spate. Nu i-a venit sa creada ce se afla pe jos, in spatele masinii soferului! Te astepti la orice, dar la asta sigur nu! (FOTO)

Ionut a facut comanda la o companiede transport cunoscuta, iar cand masina i-a sosit la adresa din Bucuresti, tanarul s-a asezat in spate. Nu se astepta nicio clipa insa sa dea peste.

Carmen era in tramvaiul 41 din Bucuresti, cand a auzit un cuplu vorbind. Cand a realizat despre ce era vorba, a incremenit

O calatoare cu tramvaiul 41 din Bucuresti a avut parte de un dialog de-a dreptul delicios intr-una din zilele acestea. E doar unul dintre dialogurile mai mult sau mai putin amuzate pe care calatorii bucuresteni.

Tragedie fara margini in Brazilia. Noua persoane au decedat, iar alte 300 sunt date disparute dupa ce un baraj minier s-a rupt

Update:Cel putin noua persoane au murit, iar alte aproape 300 au fost date disparute, dupa ce un baraj al gigantului minier Vale s-a rupt in statul Minas Gerais din sud-estul Braziliei. Sute de pompieri au.

Tragedie fara margini in Brazilia. Mai multe persoane au decedat, iar alte 200 sunt date disparute dupa ce un baraj minier s-a rupt

Cel putin 7persoane au murit dupa ce un baraj minier s-a rupt in statul brazilian Minas Gerais, in timp ce alte 200 de persoane sunt in continuare disparute, a informat Avimar de Melo, primarul orasului.

Un politist din Bucuresti a fost arestat pentru luare de mita. Ce i-a promis el unui om de afaceri

Un ofiter al Politiei Capitalei a fost arestat pentru 30 de zile, sub aspectul savarsirii a doua infractiuni de luare de mita din care una in forma continuata, se arata intr-un comunicat al DNA, de.

Ce pot face soferii fara CASCO din Bucuresti pentru a fi despagubiti, dupa ce le-au fost distrusemasinile de copacii cazuti

Soferii bucuresteni care au suferit pagube in urma copacilor cazuti din cauza fenomenelor meteo externese intreaba acum daca si cum vor fi despagubiti. Din pacate, raspunsurile autoritatilor nu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )