Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai importanta companie de tech din Romania a devenit si mai mare

Playtech Playtech,
Cea mai importanta companie de tech din Romania a devenit si mai mare

Compania romaneasca UiPath a primit o noua finantare de 500 de milioane de dolari, iar asta a dus ca valoarea companiei sa ajunga la 7 miliarde de dolari. UiPath a primit o noua runda de. continuă pe Playtech

FOTOGALERIE Cum arata santierul MagicHOME, adapostul pentru parintii copiilor bolnavi de cancer de langa cel mai mare spital oncologic din Romania

Parintii copiilor bolnavi de cancer locuiesc pe un scaun. Pe un scaun vom sta si noi si nu ne ridicam pana nu vom strange 100. 000 de SMS-uri. Acum un an si jumatate incepea campania de strangere de fonduri pentru constructia MagicHOME, adapostul pentru parintii copiilor bolnavi de cancer de langa cel mai mare spital oncologic din Romania - spitalul Fundeni. Un an si jumatate mai tarziu, MagicHOME este aproape gata si este de asteptat ca in urmatoarele luni sa isi deschida portile.

Cea mai veche urma de picior din cele doua Americi, descoperita in Chile

Cea mai veche amprenta umana de pe continentul american are o vechime de 15. 600 de ani si a fost descoperita la situl arheologic din Pilauco, in sudul Chile, au confirmat oamenii de stiinta pentru presa locala, potrivit AFP, citata de Agerpres.

VIDEO Drumul Crucii din Straja: sute de oameni au participat la cea mai lunga procesiune din Vinerea Mare

Schitul din Straja a devenit loc de pelerinaj in Vinerea Mare. Sute de oameni au participat la procesiunea de pe Drumul Crucii, pentru a comemora patimile lui Iisus Hristos, inainte de a fi rastignit.

Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, inclusiv pe litoral, pana miercuri seara / Meteorologii au emis atentionari cod galben

Meteorologii au emis doua atentionari cod galben de ploi si vijelii pentru zilele de marti si miercuri, fiind vizate zeci de judete. in cea mai mare parte a tarii, inclusiv pe litoralul, unde de 1 Mai sunt asteptati mii de turisti, vor fi perioade cu ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii.

Hristos a iNVIAT! invierea Domnului, cea mai mare sarbatoare a crestinilor

Hristos a inviat!Astazi este Sarbatoarea Pastelui, cu semnificatie primordiala in religia crestina. Celebram Trecerea Mantuitorului Iisus Hristos. Cea mai mare sarbatoare a crestinatatii.

ALOCATII 2019. De miercuri toti copiii din Romania vor primi alocatiile majorate

Toti copiii din Romania vor primi alocatii majorate, incepand cu luna mai. Guvernul a adoptat majorarile in luna februarie, ele au intrat in vigoare in luna aprilie, iar plata se face in.

Comisia Europeana avertizeaza ca va actiona rapid in contextul problemelor statului de drept din Romania

Comisia Europeana a organizat, marti, o dezbatere pe tema situatiei din Romania si va actiona rapid in contextul problemelor care afecteaza statul de drept, afirma un purtator de cuvant al Executivului UE, relateaza Mediafax. Declaratiile vin dupa ce mai multe personalitati din cadrul Comisiei au pus pe masa varianta activarii articolului 7 pentru Romania, daca Guvernul nu ia masuri imediate pentru apararea statului de drept.

Cum au petrecut Pastele vedetele din Romania

Vedetele din Romania au petrecut Pastele, in marea majoritate, alaturi de familie si de cei dragi. Iata ce fotografii au postat pe paginile lor de socializare si ce mesaje le-au transmis fanilor lor.

Cea mai buna prietena a lui Razvan Ciobanu, adevarul despre depresia designerului: Am plans impreuna, ne prindea dimineata la telefon

Avocata Laura Vicol, una dintre cele mai bune prietene ale designerului Razvan Ciobanu, a scris un mesaj emotionant despre creatorul de moda. 27 de ani ne-am iubit, ne-am injurat, ne-am certat, ne-am.

Romania, printre tarile UE cu cei mai multi liber profesionisti din totalul fortei de munca. Care sunt cele mai populare ocupatii

1 din 5 romani sunt liber profesionisti. Cei mai multi sunt inregistrati in activitati profesionale, servicii si vanzari si mestesuguri. Potrivit Eurostat , Romania era, in 2018, printre tarile Uniunii Europene cu cei mai multi freelanceri. Mai exact,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )