Libnet.ro
UNICEF

09:45

Compania romaneasca de miliarde: face roboti pentru jobul pe care tu il urasti

Playtech Playtech,
Compania romaneasca de miliarde: face roboti pentru jobul pe care tu il urasti

In lumea startup-urilor exista, de cele mai multe ori, un parametru esential: evaluarea de un miliard de dolari. Acum, o companie romaneasca a reusit acest lucru, premiera importanta pentru acest ecosistem IT. UiPath este o companie mai putin cunoscuta din Romania. A ajuns in ultimele zile sa fie extrem de vorbita si analizata. Asta pentru []. continuă pe Playtech

AMENDA de 90 de euro pentru barbatii care FLUIERA DUPA FEMEI pe strada

Franta va impune o amenda de 90 de euro pentru barbatii care fac gesturi deplasate, remarci obsene sau care fluiera dupa femei pe strada, sanctionand astfel hartuirea sexuala sau sexismul in spatiul.

Un deputat rus propune pedeapsa cu moartea pentru strainii care se amesteca in alegerile rusesti

Un deputat rus a propus introducerea pedepsei cu moartea pentru strainii care vor fi gasiti vinovati de amestec in procesul electoral, propunerea fiind facuta cu mai putin de doua saptamani inainte de alegerile prezidentiale, scrie Moscow Times.

Franta: Amenda de 90 de euro pentru barbatii care fluiera dupa femei pe strada

Gesturi deplasate, fluieraturi, remarci obscene: Franta va impune o amenda de 90 de euro pentru a sanctiona hartuirea sexuala sau sexismul in spatiul public, a anuntat marti purtatorul de cuvant al guvernului, Benjamin Griveaux, citat de AFP.

Dosar penal pentru tatal care si-a rapit copiii

Politistii au deschis un dosar penal pe numele barbatului care si-a rapit copiii. Cei doi copii rapiti de tatal lor au fost gasiti in Bucuresti, langa ambasada Greciei. Barbatul a fost identificat.

Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora pentru cei care sunt cu drepturi de autor

Ministrul Finantelor a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 in emisiunea Subiectiv cine trebuie sa completeze Declaratia unica, dar si ce se va intampla cu cei care sunt cu drepturi de autor. Cei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )