Libnet.ro
UNICEF

16:15

Donatia UiPath pentru Notre Dame starneste indignare in randul romanilor

Playtech Playtech,
Donatia UiPath pentru Notre Dame starneste indignare in randul romanilor

Compania romaneasca UiPath va dona 1 milione de euro pentru Notre Dame, iar asta a starnit indignarea romanilor pe internet. Daniel Dines, fondatorul UiPath, a spus ca va dona 1 milion de euro. continuă pe Playtech

Unicornul romanesc UiPath doneaza 1 milion Euro pentru Notre Dame

Fondatorul unicornului UiPath, Daniel Dines, a anuntat pe scena unui evinement pentru tehnologie ce are loc la Paris ca in numele startup-ului pe care il conduce va da 1 milion de euro pentru reconstructia Catedralei Notre Dame, din capitala Frantei, devastata luni de un incendiu.

Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, va dona pentru Notre-Dame 10% din salariul sau, timp de trei luni

Primarul general, Gabriela Firea, a trimis, marti, omologului sau de la Paris, Anne Hidalgo, o scrisoare prin care si-a exprimat regretul fata de incendiul care a devastat catedrala Notre- Dame. in semn de solidaritate, Gabriela Firea a anuntat ca va dona 10% din salariul sau, timp de trei luni, fondului instituit pentru finantarea lucrarilor de reconstructie a catedralei.

Gabriela Firea va dona pentru Notre-Dame 10% din salariul sau, timp de trei luni

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca va dona 10% din salariul sau, timp de trei luni, fondului instituit pentru finantarea lucrarilor de reconstructie a catedralei Notre-Dame. De asemenea, ea i-a trimis.

Un roman doneaza un milion de euro pentru Catedrala Notre-Dame

Fondatorul UiPath, Daniel Dines, a anuntat ca in numele startup-ului pe care il conduce va dona un milion de euro pentru reconstructia Catedralei Notre Dame devastata de incendiu. UiPath datoreaza.

O companie romaneasca doneaza 1 milion euro pentru refacerea Catedralei Notre Dame de Paris

Fondatorul unicornului UiPath, Daniel Dines, a anuntat pe scena unui eveniment pentru tehnologie ce are loc la Paris ca in numele startup-ului pe care il conduce va dona 1 milion de euro pentru reconstructia Catedralei Notre Dame, din capitala Frantei, devastata luni de un incendiu.

O companie romaneasca doneaza 1 milion euro pentru refacerea Catedralei Notre Dame

Fondatorul unicornului UiPath, Daniel Dines, a anuntat pe scena unui eveniment pentru tehnologie ce are loc la Paris ca in numele startup-ului pe care il conduce va dona 1 milion de euro pentru reconstructia Catedralei Notre Dame, din capitala Frantei, devastata luni de un incendiu.

FOTO/VIDEO Catedrala Notre-Dame, una dintre emblemele Parisului, devastata de un incendiu violent / Acoperisul monumentului s-a prabusit / Macron: Vom reconstrui Notre-Dame

Catedrala Notre-Dame din Paris a fost devastata luni seara de un incendiu violent care a facut ca acoperisul, dar si sageata celui mai vizitat monument istoric din Europa sa se prabuseasca, provocand emotii imense in Franta si in lume. Nu exista raniti. Pompierii au reusit sa salveze in intregime structura edificiului. Incendiul este posibil sa fie legat de lucrarile de renovare. Vom reconstrui Notre-Dame. Ce a fost mai rau a fost evitat, a declarat presedintele Macron. -------02:30 Un important om de afaceri francez a promis o donatie de o suta de milioane de euro pentru reconstructia catedralei01:00 Ce stim pana acum despre distrugerile suferite: acoperisul si turla sageata s-au prabusit, dar structura a fost salvata in intregime; turnul nordic a rezistat, doar unul dintre vitralii. FOTO Cum arata catedrala Notre-Dame dupa incendiu FOTOGALERIE Notre Drame. Principalele titluri din presa francezaTrei semnale de presa trase de-a lungul timpului despre problemele catedralei.

LIVETEXT FOTO VIDEO Catedrala Notre-Dame, una dintre emblemele Parisului, devastata de un incendiu violent / Acoperisul monumentului s-a prabusit / Macron: Vom reconstrui Notre-Dame

Catedrala Notre-Dame din Paris este devastata luni seara de un incendiu violent care a facut ca acoperisul, dar si sageata celui mai vizitat monument istoric din Europa sa se prabuseasca, provocand emotii imense in Franta. Cladirea a fost evacuata. Nu exista raniti. Structura cladirii pare sa fi fost salvata totusi in integritatea sa. Incendiul este posibil legat de lucrarile de renovare, Vom reconstrui Notre-Dame. Ce a fost mai rau a fost evitat, chiar daca batalia nu este inca pe deplin castigata, a declarat presedintele Macron. -------01:35 Pe contul de Twitter al Catedralei sunt postate primele poze cu interiorul vezi in continut)01:00 Recapitulare. Ce stim pana acum despre distrugerile suferite: acoperisul si turla sageata s-au prabusit, dar coloana de piatra de sustinere nu este afectata, doar unul dintre vitralii care era an renovare a picat; cele 16 statui au fost date jos acum 4 zile pentru renovare; din incendiu au fost recuperate atat Coroana de Spini a Mantuitorului, cat si Tunica Sf. Ludovic si mai multe obiectele importante sunt in siguranta00:45 Macron: Vom reconstrui Notre-Dame. Ce a fost mai rau a fost evitat, chiar daca batalia nu este inca pe deplin castigata.

VIDEO Incendiul devastator de la Catedrala Notre Dame. Focul a fost stins complet/ Ancheta privind cauzele continua

Puternicul incendiu care a mistuit acoperisul si turla Catedralei Notre Dame din Paris a fost stins in cursul diminetii de marti, dupa ore de lupta cu focul. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un simplu accident, insa ancheta continua. Este tot ce autoritatile franceze pot spune la ore bune de la momentul dramatic in care vestea incendiului a facut inconjurul lumii, oamenii urmarind live cum flacarile distrugeau monumentul istoric, unul dintre simbolurile culturii europene. intre timp, mai multi lideri si-au exprimat solidaritatea fata de Franta, iar presedintele Emmanuel Macron a promis ca monumentul va fi reconstruit. Donatiile pentru reconstructia catedralei Notre-Dame au ajuns, marti dupa-amiaza, la 750 milioane de euro.

Incendiu la Notre Dame. Arhiepiscopul Ioan Robu: Este o drama, o lovitura grea pentru Biserica Catolica

Catedrala Notre-Dame din Paris a fost cuprinsa de un incendiu foarte violent luni seara, care a dus la prabusirea turlei monumentului istoric cel mai vizitat din Europa. Citeste si: Catedrala Notre Dame.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )