Libnet.ro
UNICEF

16:30

Prima companie de IT din Romania evaluata la 3 miliarde de dolari: UiPath scrie istorie pe piata robotilor software si intra in topul Forbes

B1 B1,
Prima companie de IT din Romania evaluata la 3 miliarde de dolari: UiPath scrie istorie pe piata robotilor software si intra in topul Forbes

Google investeste in UiPath, o companie romaneasca ce produce software de invatare automata, unul dintre subdomeniile inteligentei artificiale. Astfel, una dintre diviziile financiare financiare ale Google, C. continuă pe B1

Cea mai scumpa companie romaneasca valoreaza trei miliarde de dolari

UiPath a scris istorie anul acesta devenind primul unicorn romanesc, adica prima compania de tehnologie din Romania care atinge o evaluare de un miliard de dolari. Acum, compania bate un alt.

Daca Ikea renunta la producatorii de mobila din Romania, avem o mare problema

Interviu cu Iuliu Moldoveanu, presedintele ACRM *Din primii zece producatori de mobila de la noi, opt lucreaza pentru Ikea si unul pentru Kika Magazinele de tipul Ikea sau Kika nu sunt un dusman al producatorilor de mobila, ne-a spus Iuliu Moldoveanu, presedintele Asociatiei Clubul Roman de Mobila ACRM), intr-un interviu, completand: Aceste magazine comercializeaza mobilier de o anumita factura, specializat, iar o mare parte a mobilierului este executat in Romania. Daca Ikea pleaca maine din Romania, atunci avem o mare problema. Reporter: Ce rol are industria mobilei in economia autohtona? Iuliu Moldoveanu: Industria mobilei are in continuare un aport major in ceea ce inseamna echilibrarea balantei comerciale, pentru ca este o industrie care exporta foarte mult.

A MURIT in timpul concertului! Moment SOCANT la un show al unei cunoscute trupe din Romania (FOTO)

Tragedie in timpul unui concert al unei cunoscute trupe din Romania. in timpul show-lui formatiei Celelalte cuvinte barbatului de 57 de ani I s-a facut rau si a ales sa iasa din sala. Din pacate, el.

De ce vor sa nasca femeile din Romania prin cezariana. Ela Craciun a strans sute de marturisiri!

Ela Craciun a starnit o ampla dezbatere online, pe grupul sau de Facebook, avand ca tema nasterea naturala comparativ cu nasterea prin cezariana. Vedeta, apreciata pentru proiectele sale din sfera de parenting, a intrebat mii de femei despre modalitatea prin care au devenit mame si despre motivul pentru care au ales procedura naturala sau cezariana.

16 tineri muzicieni din Romania, Rusia, Coreea de Sud, China, Japonia, Letonia si Kazahstan s-au calificat in Etapa II a Sectiunii de Pian din cadrul Concursului Enescu 2018

Sase tineri muzicieni din Romania, patru din Rusia, doi din Coreea de Sud si cate unul din China, Japonia, Letonia si Kazahstan s-au calificat in Etapa a II-a a Sectiunii de Pian a Concursului International.

Tudorel Toader: Justitia din Romania nu e de natura sa garanteze drepturile si libertatile cetatenilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca actul de justitie din Romania nu este de natura sa garanteze, sa apere drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor si ca ies la suprafata deficiente majore in.

Ministrul Justitiei, acuzatie grava: Justitia din Romania nu e de natura sa garanteze drepturile si libertatile cetatenilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat duminica seara, intr-o emisiune TV, ca actul de justitie din Romania nu este de natura sa garanteze, sa apere drepturile si libertatile fundamentale ale.

S-A SINUCIS! SOC in JUSTITIA din Romania! (VIDEO)

Sotia unui cunoscut judecator din Iasi a ales sa isi puna capat zilelor si s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul 5 al blocului unde locuia. Femeia nu a lasat nici un bilet de adio, insa anchetatorii iau.

Administratorul paginii de Facebook a Ambasadei Suediei: Dan Bursuc este unul dintre cei mai importanti producatori muzicali din Romania

Ambasada Suediei foloseste, de cele mai multe ori, retelele de socializare pentru a promova anumite teme considerate tabu in Romania. Administratorul paginii de Facebook a Ambasadei Suediei, Alexander Peyre.

intrebarea care face ravagii la interviurile de angajare din Romania. 90% dintre candidati pleaca acasa

Exista doua camere. Sunt trei intrerupatoare in camera unu si trei becuri in camera a doua. iti vei petrece cinci minute in camera unu si apoi 15 minute in a doua camera. Din camera in care se folosesc.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )