Libnet.ro
UNICEF

14:30

Desi nu ai crede, romanii traiesc mai mult: orasele din Romania care te ajuta sa fii mai sanatos

Playtech Playtech,
Desi nu ai crede, romanii traiesc mai mult: orasele din Romania care te ajuta sa fii mai sanatos

Conform unui studiu publicat de Institutul National de Statistica, media de viata din Romania a crescut simtitor in ultimul deceniu, chiar daca nu este neaparat aliniata la media Uniunii Europene pe acest subiect. Conform celui mai recent studiu publicat de catre Institutul National de Statistica, speranta de viata a romanilor a crescut peste 75 de [] . continuă pe Playtech

Cea mai tanara miliardara din lume are doar 21 de ani si iti arata modul inedit prin care face bani noua generatie

La frageda varsta de 21 de ani, Kylie Jenner a intrat in clasamentul Forbes ca fiind cea mai tanara miliardara din toate timpurile. Desi are o gramada de activitati care au facilitat.

Video Nordul Spaniei a fost lovit de mai mult de 120 de incendii de vegetatie

Spania a fost lovita de mai mult de 120 de incendii de vegetatie in regiunile nordice din Asturias si Cantabria, unde temperaturile ridicate si vanturile puternice au generat flacari, iar anchetatorii cred ca multe dintre acestea ar fi fost aprinse in mod deliberat, relateaza agentia EFE, citata de Mediafax.

Carlos Ghosn va fi eliberat pe cautiune dupa mai mult de trei luni de inchisoare

Fostul director general al companiilor Nissan si Renault, Carlos Ghosn, va fi eliberat marti pe cautiune dupa ce a petrecut mai mult de trei luni intr-o inchisoare japoneza, relateaza postul CNN, citat de Mediafax.

Tariceanu, despre ce a deranjat cel mai mult la Ordonanta 7/2019

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, duminica seara, ca ceea ce a deranjat cel mai mult la Ordonanta 7/2019 de modificare a legilor justitiei a fost o oarecare eroare legata de.

S-A AFLAT ce PENSIE are ADRIANA ILIESCU, cea mai BATRANA MAMA din Romania. E strigator la cer

Adriana Iliescu implineste in acest an 80 de ani. Fosta profesoara d elimba romana a intrat in atentia publicului dupa ce a devenit cea mai batrana mama din lume si intrand astfel in Cartea.

Care este cel mai poluat oras din Romania. Bucurestiul nu este nici macar in top trei

Iasiul este cel mai poluat oras din Romania. in mod surprinzator, Bucurestiul nu este nici macar in top trei. Conform noului clasament privind poluarea din marile orase ale lumii, Iasiul este urmat de Cluj-N.

621 MILIARDE de DOLARI, IN 2018 Deficitul comercial al SUA a atins cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Deficitul balantei comerciale a Statelor Unite ale Americii SUA) a urcat la 621 miliarde dolari in 2018, acesta fiind cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani, transmite AFP, conform Agerpres.

Fabuloasa Nina Cassian, cea mai urata femeie din lume. De vineri in filmul Distanta dintre mine si mine. Idee: Ada Solomon, film de Mona Nicoara si Dana Bunescu

Nu-i de nasul tau Nina! Dar totusi du-te la film. Vezi, ai muschi sa-ntelegi comunismul trait de ea? Dar creier sa pricepi cum poti fi atat de creativ ca ea in vreme de cenzura? Du-te la film s-o vezi pe Nina Cassian, cum te strapunge cu inteligenta. Sa fii uimit cum se acuza, se joaca, cum explica, sa numeri cate tigari fumeaza. Du-te sa vezi cu adevarat ce inseamna sa fii fabulos, sa fii Uroborus, chiar de esti cea mai urata femeie din lume. CLICK pentru vizionarea filmului.

SUA: Deficitul comercial in 2018, la cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani

In pofida eforturilor presedintelui Donald Trump, deficitul balantei comerciale a SUA a urcat la 621 miliarde de dolari in 2018, acesta fiind cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani, transmite AFP.

Diplomatul Sorin Ducaru va conduce o agentie europeana si devine cel mai important roman din aparatul UE

Diplomatul Sorin Ducaru a fost ales, marti, in functia de Director al Centrului Satelitar al Uniunii Europene EU SATCEN), devenind astfel romanul cu cea mai inalta pozitie din aparatul blocului comunitar,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )