Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dragnea, intrebat despre victoria Codrutei Kovesi in Parlamentul European: I dont speak English

Playtech Playtech,
Dragnea, intrebat despre victoria Codrutei Kovesi in Parlamentul European: I dont speak English

Liviu Dragnea a starnit amuzamentul jurnalistilor si critici vehemente in Parlament din partea opozitiei dupa ce a raspus I dont speak English unei jurnaliste straine care incerca sa obtina o reactie de la seful PSD despre faptul ca Laura Codruta Kovesi a devenit favorita pentru functia de procuror-sef al Uniunii Europene. Presedintele Camerei Deputatilor a [] . continuă pe Playtech

De ras! Dragnea, intrebat despre victoria Codrutei Kovesi in Parlamentul European: I dont speak English

Liviu Dragnea a starnit amuzamentul jurnalistilor si critici vehemente in Parlament din partea opozitiei dupa ce a raspus I dont speak English unei jurnaliste straine care incerca sa obtina o reactie de la seful PSD despre faptul ca Laura Codruta Kovesi a devenit favorita pentru functia de procuror-sef al Uniunii Europene. Presedintele Camerei Deputatilor a [] .

Tariceanu, despre votul pentru Kovesi: Parlamentul European ne-a facut o demonstratie perfecta cum intervine factorul politic n aceasta alegere

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat dur dupa votul dat Laurei Codruta Kovesi in Comisia LIBE pentru sefia Parchetului European, el spunand ca Parlamentul European a facut o demonstratie perfecta cum intervine factorul politic in aceasta alegere.

Cum au primit Klaus Iohannis si Augustin Lazar vestea despre VICTORIA lui Kovesi in Parlamentul European. Momentul a fost filmat (VIDEO)

Vestea ca Laura Codruta Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european l-a bucurat pe Augustin Lazar. Imediat dupa rezultatul votului, procurorul-general a fost surprins cu.

Prima reactie a lui Tudorel Toader dupa victoria Laurei Kovesi n Parlamentul European: A fost un vot politic

Votul din Comisia LIBE a Parlamentului European, in urma caruia Laura Codruta Kovesi se claseaza pe primul loc pentru postul de procuror-sef european, este unul politic, iar europarlamentarii sunt cei mai in masura sa il explice, a declarat, pentru HotNews. ro, ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Presa belgiana, despre Kovesi: Parlamentul European vrea sa o faca doamna de fier a Europei

Cotidianul belgian La Libre Belgique ii dedica miercuri un amplu articol Laurei Codruta Kovesi dupa victoria din Parlamentul European, numind-o doamna de fier a Romaniei si scriind ca Parlamentul European vrea sa o faca doamna de fier a Europei.

Presedintele PMP, Eugen Tomac, despre VICTORIA lui Kovesi: Toata mizeria aruncata de armata lui Dragnea i-au consolidat sansele. PSD s-a facut de ras

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, miercuri, dupa ce Laura Codruta Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european, ca este doar meritul acesteia pentru aceasta.

VIDEO Kovesi n Parlamentul European. Maria Grapini, cel mai agresiv deputat european fata de candidatul romn

Candidatul roman pentru functia de procuror-sef european, Laura Kovesi, s-a aflat, aprope o ora, sub tirul intrebarilor deputatilor europeni, dar si ale presei, la Parlamentul European, unde a fost audiata, alaturi de contracandidatii sai la functia de procuror-sef european, Jean-Francois Bohnert Franta) si Andres Ritter Germania). Votul in Comisia CONT: Kovesi obtine 12 voturi, Bohner 11 iar Ritter un vot.

Dragnea s-a ntlnit cu seful Comisiei LIBE din Parlamentul European, care mine o va audia pe Kovesi pentru postul de procuror european

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit, luni dimineata, in Parlament, cu presedintele Comisiei LIBE, Claude Moraes. intrevederea are loc in contextul in care fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi va fi audiata marti in comisia LIBE din Parlamentul European pentru functia de procuror-sef european. intalnirea, care s-a incheiat la aceasta ora, nu a fost anuntata.

Posibila amanare a audierii lui Kovesi in Parlamentul European. Siegfried Muresan (PNL): Socialistii si comunistii din comisia LIBE au contestat procedura

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan anunta ca socialistii din Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European au contestat procedura audierii celor trei.

Cristian Diaconescu, despre candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului european: n dauna Bucurestiului, sunt altii n lumea larga care sprijina candidatul Romniei

In dauna Bucurestiului, sunt altii in lumea larga care sprijina candidatul Romaniei. Nu iti e un pic rusine?, a descris Cristian Diaconescu audierea Codrutei Kovesi din comisia LIBE a Parlamentului European. Fostul ministru al Justitiei si de Externe Cristian Diaconescu a vorbit despre aceasta situatie spunand la Digi24 ca este aberanta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )