Libnet.ro
UNICEF

16:01

Emotii pentru Kovesi: cand au loc negocierile pentru Parchetul European

Playtech Playtech,
Emotii pentru Kovesi: cand au loc negocierile pentru Parchetul European

Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA, e cotata cu mari sanse pentru a ocupa functia de procuror-sef al Parchetului European. Negocierile au intrat in linie dreapta. Prima runda de negocieri va fi intre reprezentantii Parlamentului European, cei care o sustin sa devina sefa Parchetului European, si cei ai Consiliului Uniunii Europene. Discutiile sunt programate [] . continuă pe Playtech

Serban Nicolae: Romania nu trebuia sa adere la Parchetul European. Ne-am cam grabit

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat ca Romania s-a cam grabit cand a aderat la Parchetul European EPPO), sustinand ca tara noastra nu trebuia sa se inscrie, ci doar sa pastreze o colaborare. Afirmatia acestui vine in contextul in care maine va avea loc prima runda de negocieri dintre Parlamentul European si Consiliul UE privind desemnarea primului procuror-sef european, Laura Codruta Kovesi, aceasta avand sustinerea Parlamentului.

Senatorul Serban Nicolae, fostul sofer al baronului Catalin Voicu, spune ca Romania S-A GRABIT cand a ADERAT la Parchetul European: Trebuie sa cercetam

Fostul sofer al baronului Catalin Voicu, senatorul PSD Serban Nicolae isi da cu parerea despre candidatura Romaniei la Parchetul European. Parlamentarul social-democrat afirma ca Romania nu trebuia sa.

Lider PSD: Romania s-ar putea retrage din Parchetul European

Romania s-ar putea retrage din Parchetul European. O spune senatorul PSD Serban Nicolae, care a lansat varianta retragerii din acest proiect al Uniunii Europene, pe motiv ca nu are acoperire constitutionala in.

Kovesi provoaca tensiuni in PSD. Senatorul Serban Nicolae: Romania S-A GRABIT cand a ADERAT la Parchetul European, trebuia sa cercetam

Suparat pe candidatura Laurei Codruta Kovesi la functia de Procuror sef european, fostul sofer al baronului Catalin Voicu, senatorul PSD Serban Nicolae sustine ca Romania nu trebuia sa adere la proiectul.

Serban Nicolae: Romania s-ar putea retrage din Parchetul European

Romania s-ar putea retrage din Parchetul Euroepan. O spune senatorul PSD Serban Nicolae, care a lansat varianta retragerii din acest proiect al Uniunii Europene, pe motiv ca nu are acoperire.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )