Libnet.ro
UNICEF

08:00

Justitia din Romania, motiv de ingrijorare pentru Franta: ce spun sursele

Playtech Playtech,
Justitia din Romania, motiv de ingrijorare pentru Franta: ce spun sursele

Cu mai putin de 48 de ore inainte de summitul informal al Uniunii Europene de la Sibiu, surse de la Palatul Elysee au confirmat ingrijorarea Frantei pentru starea deplorabila a justitiei de la noi. Joi, va avea loc la Sibiu summitul informal al Uniunii Europene. in acel context, va fi prezent si presedintele Frantei, Emmanuel [] . continuă pe Playtech

Pesta porcina devine un motiv de ingrijorare pentru economia globala

In luna august a anului trecut, la o ferma cu mai putin de 400 de porci de la marginea orasului chinezesc Shenyang, s-a descoperit prezenta pestei porcine africane, prima aparitie a bolii in tara in care se afla jumatate din porcii lumii, relateaza Bloomberg, citat de Mediafax.

Franta, ingrijorata de repetatele derapaje de la respectarea statului de drept din Romania: Stim cu exactitate care sunt prerogativele presedintelui si limitele care ii sunt impuse de Constitutie (Europa Libera, surse)

Franta remarca cu ingrijorare, repetatele derapaje de la respectarea statului de drept din Romania dar stie cu exactitate care sunt prerogativele presedintelui Romaniei si . ) limitele care ii sunt impuse de Constitutie, scrie Europa Libera, care citeaza surse autorizate de la Palatul Elysee.

OUG pentru sabotarea referendumului, online: cum sapa Dragnea justitia, din nou

Mai sunt cateva saptamani pana la referendumul de pe 26 mai, dar coalitia PSD-ALDE a reusit sa creeze o ordonanta de urgenta pentru schimbare regulilor jocului. Avand in vedere ca ultimul referendum a fost in urma cu vreo sase luni, pe timpul aceleeasi guvernari, te-ai fi asteptat ca lucrurile sa fie bine puse la punct, [] .

Rovana Plumb: Am alocat 5 miliarde in 2019 pentru primarii din Romania pentru investitii prioritare

Primarii din Romania au la dispozitie 5 miliarde de lei in 2019 pentru investitii prioritare, in cadrulFondului de Dezvoltare si Investitii, anunta eurocandidata PSD Rovana Plumb Pe 26 mai, vor avea.

Orasul din Romania in care strazile sunt spalate, chiar daca afara ploua cu galeata

Autoritatile dintr-un oras din Romania au dat dovada de exces de zel si s-au apucat sa spele strazile, desi afara ploua cu galeata. Cu trei zile inaintea summit-ului de la Sibiu, autoritatile sunt in alerta maxima. E mobilizare generala pe strazi, dar unele gesturi sfideaza ridicolul. Pana si strazile au parte de un tratament special, [] .

Primul trimestru din 2019, cel mai bun din ultimii 10 ani pentru piata auto

Primul trimestru din 2019 a adus cresteri semnificative pe piata auto, atat pentru autoturismelor noi din Romania, cat si pentru cele rulate, potrivit unei analize Autovit. ro asupra datelor oferite de Directia Regim Permise de Conducere si.

INIMA lui JEAN PALER A CEDAT! Tragedie pe SCENA TEATRULUI din Romania!

Lumea teatrului din Romania, zguduita de o veste trista! Marele actor Jean Paler a lesinat pe strada din cauza problemelor de sanatate. Chiar el a vorbit despre problemele la inima care par ca nu-i mai dau.

Fructele pe care doar bogatii din Romania si le permit. Se apropie de pretul aurului

Romanii care trec prin piete in aceste zile risca sa se aleaga cu un soc pe cinste. Preturile au luat-o razna si e mai rau in fiecare an. in Bucuresti, in piete, au inceput sa apara fructele de sezon. Ce nu e de sezon e pretul, care-i mult prea mare. in pietele din Capitala, primele [] .

Halep s-a suparat pe presa din Romania: Nu inteleg de ce!. Ce a deranjat-o pe Simona la plecarea din tara

Simona Halep 3 WTA) e cea mai mediatizata sportiva din Romania, motiv pentru care se afla sub lupa jurnalistilor in permanenta, asa cum se intampla peste tot in lume cu toate vedetele.

Cod portocaliu si galben de inundatii in mai multe zone din Romania

Hidrologii au emis luni o avertizare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Brasov si Sibiu si doua atentionari Cod galben pentru rauri din judetele Iasi, Neamt, Bacau si Vrancea, valabile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )