Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liber la munca pentru romani, in cel mai bogat stat european. Salarii si de 6.000 de euro

Playtech Playtech,
Liber la munca pentru romani, in cel mai bogat stat european. Salarii si de 6.000 de euro

Autoritatile dintr-o tara europeana au decis sa acorde acces liber cetatenilor romani care vor sa mearga acolo sa munceasca. Clauza de salvgardare va fi ridicata la 1 iunie, atat pentru romani, cat si pentru bulgari. Elvetia este o tara care nu este membra a Uniunii Europene, desi are multe acorduri de colaborare economica si sociala [] . continuă pe Playtech

Pep Guardiola, ales pentru a doua oara cel mai bun antrenor al sezonului din Premier League

Pentru al doilea an consecutiv, Pep Guardiola a fost ales cel mai bun antrenor din Premier League, dupa ce a castigat campionatul Angliei cu Manchester City.

Comisarul european Bienkowska: Cel mai mare risc sunt populismul si fortele care vor sa schimbe UE, dar in realitate vor sa o distruga

Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru piata interna si industrie, vede populismul drept cel mai mare pericol care pandeste Uniunea Europeana in viitorul apropiat, transmite AFP preluata de.

Pep Guardiola, dupa ce a devenit campion cu Manchester City: Cel mai dificil titlu din cariera

Pep Guardiola, antrenorul echipei Manchester City, campioana a Angliei la fotbal pentru al doilea an consecutiv, duminica, in ultima etapa din Premier League, a apreciat ca acest titlu a fost 'cel mai dificil din cariera' sa, relateaza AFP.

Ponta, despre maneaua PSD: Guta e cel mai destept, le ia banii hotilor de politicieni

Nicolae Guta a lansat maneaua PSD, prin care ii indeamna pe romanii care vor sa simta gustul fericirii sa stampileze trandafirii. Victor Ponta si-a adus aminte ca Guta a mai scos o manea, pentru Traian Basescu, in campania din 2009. Presedintele Pro Romania il lauda pe manelist ca le ia banii hotilor de politicieni.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 2 - 9 MAI Sphera Franchise Group urca pe primul loc in topul randamentelor de la BVB

Marcand un salt al cotatiei de 9,84%, in intervalul 2 - 9 mai, in raport cu moneda euro, actiunile Sphera Franchise Group SFG) au inregistrat cel mai bun parcurs din randul tuturor emitentilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Filaj la cel mai inalt nivel al tarii. Bomba uriasa de presa la Sinteza Zilei

Bomba uriasa de presa la Sinteza Zilei: iubire, gelozie, razbunare, filaj la cel mai inalt nivel al tarii. Secretele celor mai puternici oameni ies la iveala. in aceasta seara, in premiera.

webPR Premiera editoriala: Xanax, cel mai citit roman romanesc al momentului, lansat in avion, la 11.000 de metri altitudine

Xanax, cel mai citit roman romanesc al momentului, ajuns deja la al treilea tiraj la doar trei luni de la aparitie, a fost lansat, in premiera, la 11. 000 de metri altitudine, la bordul unei curse charter intre Bucuresti si Tunisia Hammamet), in prezenta unui grup de jurnalisti, a mai multor reprezentanti ai unor agentii de turism si a catorva zeci de turisti. Romanul, semnat de jurnalistul Liviu Iancu, are ca pretext teama de zbor a autorului, dar vorbeste, printre altele, de coruptia politica si institutionala din Romania ultimelor decenii, despre ipocrizia personajelor cheie ale vietii publice, fie ca sunt oameni de afaceri, ministri sau personalitati culturale.

Declaratia lui Codrin Stefanescu potrivit careia Romania are cel mai mare grad de absorbtie al fondurilor europene nu a trecut testul de fact checking al Detectorului de Minciuni

Codrin Stefanescu a declarat, in cadrul emisiunii Dosar de Politician de la B1TV, difuzata pe data de 31 aprilie 2019, ca Romania ar avea cel mai mare grad de absorbtie al banilor europeni. Site-ul Detectorul de minciuni. presshub. ro, un nou proiect de fact checking, arata ca datele oficiale prezentate de Ministerul Fondurilor Europene il contrazic pe secretarul general al PSD. Cifrele oficiale arata ca Romania are o rata de absorbtie a fondurilor europene sub media europeana.

Cel mai recent episod din Game of Thrones a facut ravagii: Reactia fabuloasa a unei mame, care si-a botezat fiica dupa Daenerys Targaryen

Candva mantuitoarea Westerosului, Daenerys Targaryen a calcat pe urmele tatalui ei si a devenit Regina Nebuna n. r. - Mad Queen), relateaza The Independent, dupa cel mai recent episod al seriei.

VIDEO SOCANT! Un american care a coborat in cel mai adanc punct de pe Pamant - Groapa Marianelor - a gasit pungi de plastic si ambalaje de bomboane

S-a aventurat in cel mai adanc punct de pe Pamant. Americanul Victor Vescovo, care a coborat la bordul unui batiscaf la 10 927 de metri sub nivelul Marii, in Groapa Marianelor, a declarat ca a observat, pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )