Libnet.ro
UNICEF

09:30

De ras! Dragnea, intrebat despre victoria Codrutei Kovesi in Parlamentul European: I dont speak English

Playtech Playtech,
De ras! Dragnea, intrebat despre victoria Codrutei Kovesi in Parlamentul European: I dont speak English

Liviu Dragnea a starnit amuzamentul jurnalistilor si critici vehemente in Parlament din partea opozitiei dupa ce a raspus I dont speak English unei jurnaliste straine care incerca sa obtina o reactie de la seful PSD despre faptul ca Laura Codruta Kovesi a devenit favorita pentru functia de procuror-sef al Uniunii Europene. Presedintele Camerei Deputatilor a [] . continuă pe Playtech

Dragnea, intrebat despre victoria Codrutei Kovesi in Parlamentul European: I dont speak English

Liviu Dragnea a starnit amuzamentul jurnalistilor si critici vehemente in Parlament din partea opozitiei dupa ce a raspus I dont speak English unei jurnaliste straine care incerca sa obtina o reactie de la seful PSD despre faptul ca Laura Codruta Kovesi a devenit favorita pentru functia de procuror-sef al Uniunii Europene. Presedintele Camerei Deputatilor a [] .

Cum au primit Klaus Iohannis si Augustin Lazar vestea despre VICTORIA lui Kovesi in Parlamentul European. Momentul a fost filmat (VIDEO)

Vestea ca Laura Codruta Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european l-a bucurat pe Augustin Lazar. Imediat dupa rezultatul votului, procurorul-general a fost surprins cu.

Presedintele PMP, Eugen Tomac, despre VICTORIA lui Kovesi: Toata mizeria aruncata de armata lui Dragnea i-au consolidat sansele. PSD s-a facut de ras

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, miercuri, dupa ce Laura Codruta Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european, ca este doar meritul acesteia pentru aceasta.

Tariceanu, despre votul pentru Kovesi: Parlamentul European ne-a facut o demonstratie perfecta cum intervine factorul politic n aceasta alegere

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat dur dupa votul dat Laurei Codruta Kovesi in Comisia LIBE pentru sefia Parchetului European, el spunand ca Parlamentul European a facut o demonstratie perfecta cum intervine factorul politic in aceasta alegere.

Prima reactie a lui Tudorel Toader dupa victoria Laurei Kovesi n Parlamentul European: A fost un vot politic

Votul din Comisia LIBE a Parlamentului European, in urma caruia Laura Codruta Kovesi se claseaza pe primul loc pentru postul de procuror-sef european, este unul politic, iar europarlamentarii sunt cei mai in masura sa il explice, a declarat, pentru HotNews. ro, ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Cristian Diaconescu, despre candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului european: n dauna Bucurestiului, sunt altii n lumea larga care sprijina candidatul Romniei

In dauna Bucurestiului, sunt altii in lumea larga care sprijina candidatul Romaniei. Nu iti e un pic rusine?, a descris Cristian Diaconescu audierea Codrutei Kovesi din comisia LIBE a Parlamentului European. Fostul ministru al Justitiei si de Externe Cristian Diaconescu a vorbit despre aceasta situatie spunand la Digi24 ca este aberanta.

Presa belgiana, despre Kovesi: Parlamentul European vrea sa o faca doamna de fier a Europei

Cotidianul belgian La Libre Belgique ii dedica miercuri un amplu articol Laurei Codruta Kovesi dupa victoria din Parlamentul European, numind-o doamna de fier a Romaniei si scriind ca Parlamentul European vrea sa o faca doamna de fier a Europei.

VIDEO Ce spun social-democratii despre numirea lui Kovesi. Liviu Dragnea: I don't speak english

Pesedistii au evitat miercuri sa faca declaratii despre votul favorabil primit de Laura Codruta Kovesi in comisia LIBE pentru postul de procuror european. intrebat de presa cum comenteaza votul primit de fosta sefa DNA, presedintele PSD Liviu Dragnea a refuzat sa comenteze pe aceasta tema.

MANDA,DESPRE VOTUL DIN PE IN PRIVINTA CODRUTEI KOVESI: Sa-i ancheteze pe toti de acolo

Senatorul PSD Claudiu Manda a declarat, astazi, ca europarlamentarii social democrati au votat impotriva numirii Laurei Codruta Kovesi la conducerea Parchetului European.

Liviu Dragnea, detalii despre intalnirea cu presedintele comisiei LIBE

Liviu Dragnea s-a intalnitcu presedintele comisiei LIBE, Claude Moraes. Liderul PSD a avut o intalnire cu politicianul care o va audia marti pe Laura Codruta Kovesi, presedintele comisiei LIBE din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )