Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scoli si gradinite inchise in Romania in luna mai. Calendarul evaluarii nationale, perturbat

Playtech Playtech,
Scoli si gradinite inchise in Romania in luna mai. Calendarul evaluarii nationale, perturbat

O prima decizie privind inchiderea de scoli si gradinite a fost luata la Sibiu. Saptamana aceasta are loc summitul Uniunii Europene 9 mai). Acest lucru inseamna ca intreaga saptamana cursurile sunt suspendate, in pregatirea reuniunii UE. Reprezentantii Inspectoratului Scolar Sibiu spun ca materia aferenta respectivelor zile de vacanta prelungita a fost predata in avans. Sibiul [] . continuă pe Playtech

HOROSCOP tiganesc luna mai. Taurii au surprize amoroase, Fecioarele au o luna de-a dreptul imprevizibila

HOROSCOPEste o luna a succesului pentru cel putin doua semne zodiacale. Vor avea parte o serie de momente frumoase, de schimbari in bine. HOROSCOPPUMNAL BERBEC: Luna mai, a cincea din an, vine pen.

HOROSCOP, cu Minerva pentru luna mai. Berbecii incep in forta si calatoresc mult, Taurii au parte de o viata sociala stralucitoare

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru luna mai. HOROSCOP BERBEC HOROSCOPPosibil sa ai un inceput de luna in forta daca ne gandim la crucea cardinala din.

HOROSCOP. Zodia pentru care luna mai are o semnificatie deosebita

Luna mai este extrem de importanta pentru o zodie. Au trecut sarbatorile si este cazul sa privim viata si din perspectiva materiala, nu doar din cea spirituala. Luna Mai este .

HOROSCOP DRAGOSTE pentru luna mai. Taurii petrec momente frumoase alaturi de partenerul de viata, Gemenii isi pot gasi dragostea in calatorii

Luna mai incepe, ca prim eveniment astral, cu Luna Noua in Taur din 4 mai care este si in conjunctie cu Uranus in Taur. Este timpul sa faci un mare salt in necunoscut. Aceasta Luna Noua ce cere sa.

Teodorovici promite ca se apuca de bugetul pentru 2020 in luna mai

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat, luni, ca in luna mai se va lansa procesul de elaborare a bugetului pentru anul 2020.

Secretele florilor pe care le putem planta in luna mai. Unde si cum trebuie presarate semintele

Daca dorim sa avem o gradina plina de culoare, luna mai este cea mai potrivita pentru sadirea multor plante. Trebuie sa avem insa grija unde pozitionam bulbii sau unde presaram semintele.

Eugen Teodorovici: in luna mai, vom prezenta un pachet de masuri pentru mediul de afaceri

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat sambata, la Brad, ca in luna mai Guvernul va prezenta in mod public un pachet de masuri pentru mediul de afaceri, una dintre solutiile propuse fiind s.

HOROSCOP cu Mariana Cojocaru pentru luna mai. Berbecii sunt loviti de gelozie, Leii au prospetime in tot ceea ce fac

Cunosctul astrolog Mariana Cojocaru a prezentatpreviziunile astrelor pentru luna mai 2019. HOROSCOP BERBEC HOROSCOPO perioada in care vorbim de o explozie de culori afara si in viata.

ANRE: Romania importa mai multe gaze, la un pret mult mai mare

Romania a importat in luna ianuarie 2019 o cantitate de gaze de 4,2 milioane de MWh, in crestere cu 55% fata de aceeasi luna a anului trecut, la un pret mai mare cu 37%, potrivit unui raport al Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE).

Ministerul Finantelor Publice continua in luna mai emisiunile de titluri de stat pentru populatie

Romanii pot subscrie incepand de joi, 2 mai 2019, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, 3 si 5 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, 4,5% si, respectiv, 5%. Veniturile aferente sunt neimpozabile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )