Libnet.ro
UNICEF

12:00

Viorica Dancila, suparata ca Iohannis nu a invitat-o la summit-ul de la Sibiu. Eu l-am chemat la Ateneu

Playtech Playtech,
Viorica Dancila, suparata ca Iohannis nu a invitat-o la summit-ul de la Sibiu. Eu l-am chemat la Ateneu

Viorica Dancila este nemultumita de faptul ca nu a fost, deocamdata, invitata la summitul Uniunii Europene din 9 mai de la Sibiu. in timpul unei vizite efectuate in judetul Dambovita, doamna premier a apreciat ca nepotrivit faptul ca a fost omisa, pana acum, de pe lista de invitati. Daca voi fi invitata, voi merge, a [] . continuă pe Playtech

VIORICA DANCILA, DESPRE PARTICIPAREA LA SUMMITUL UE DE LA SIBIU: Nu am fost invitata inca

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, referindu-se la participarea la summitul UE de la Sibiu, din 9 mai, ca nu a fost invitata inca, intrebandu-se cum putem vorbi noi de unitate cand premierul Romaniei, care detine presedintia rotativa, nu este prezent pentru a vorbi despre realizarile presedintiei romane a Consiliului UE.

Viorica Dancila: Asteptam motivarea presedintelui pentru respingerea celor trei propuneri de ministri (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri ca asteapta ca presedintele Klaus Iohannis sa faca publice motivele pentru care a respins propunerile de ministri. Asteptam motivarea pentru respingerea.

Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit-ul liderilor UE de la Sibiu: Mi se pare nepotrivit! Tocmai cei care au muncit nu au fost invitati

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri ca este nemultumita de atitudinea Presedintiei, care nu a lansat o invitatie catre premier pentru participarea la Summit-ul de la Sibiu din data de 9 mai. Daca.

Viorica Dancila: Nu am fost invitata inca la Summit-ul de la Sibiu. Mi se pare nepotrivit (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat vineri ca nu a fost invitata la la Summit-ul UE de pe 9 mai, care va avea loc la Sibiu. Sefa Guvernului a precizat ca i se pare nepotrivit ca nici ea si nici membrii cabinetului sau nu.

VIORICA DANCILA: Nu este niciun conflict intre mine si liderul PSD

Premierul Viorica Dancila a confirmat astazi, plecarea Ancai Alexandrescu, care era consilier onorific, de la Guvern, spunand ca in campanie electorala este importanta comunicarea de partid, si a negat existenta unui conflict cu liderul PSD Liviu Dragnea.

Viorica Dancila, intrebata daca va vota la referendum: Hotararea o vom lua in Comitetul Executiv National al PSD (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri ca o decizie cu privire la votul de la referendumul de pe 26 mai va fi luata la nivel de partid. intrebata daca va vota la referendum, Viorica Dancila a raspuns:.

UPDATE Viorica Dancila renunta la Anca Alexandrescu, consilierul-forte impus de Liviu Dragnea / Premierul: Nu e niciun conflict intre mine si liderul PSD. Trebuie sa intensificam comunicarea de la partid

Viorica Dancila se desparte de Anca Alexandrescu, consilierul pe care Liviu Dragnea i l-a impus premierului, au declarat surse politice pentru HotNews. Ulterior, Viorica Dancila a confirmat informatia. Premierul nu a dat amanunte concrete despre motivele deciziei, sustinand ca nu e in conflict cu Dragnea, iar in campanie electorala trebuie sa intensificam comunicarea de la partid.

EUGEN TOMAC, SCRISOARE CATRE PREMIERUL VIORICA DANCILA: Opriti posibila fraudare a voturilor romanilor care detin si cetatenie maghiara

Liderul PMP, Eugen Tomac, a transmis, marti, o scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila in care ii solicita masuri concrete pentru a opri posibila fraudare a voturilor romanilor care detin si cetatenie maghiara, estimand ca exista peste 500. 000 de astfel de persoane. Potrivit lui Tomac, luandu-se in considerare prezenta scazuta de obicei la alegerile europarlamentare, aceasta forma de frauda electorala poate fi de natura sa influenteze decisiv rezultatul alegerilor.

Premierul Viorica Dancila acuza: Presedintele ne pune multe piedici

Premierul Viorica Dancilaa declarat vineri canu ia in calcul varianta remanierii Guvernului. Presedintele ne pune multe piedici, a spus Viorica Dancila. Chiar daca ar trece prin Guvern.

Viorica Dancila: Anca Alexandrescu se ocupa de comunicarea de la partid pentru ca suntem in campania electorala. Nu e nici un conflict intre mine si Liviu Dragnea(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri ca Anca Alexandrescu, care ocupa functia de consilier onorific al prim-ministrului se ocupa de comunicarea PSD, avand in vedere ca suntem in timpul campaniei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )