Libnet.ro
UNICEF

06:45

eMAG: reduceri la telefoane pe care nu cheltui o avere

Playtech Playtech,
eMAG: reduceri la telefoane pe care nu cheltui o avere

La eMAG poti sa gasesti o multime de telefoane cu preturi bune, iar daca le adaugi si o reducere, ai motive bune sa faci un upgrade. Samsung Galaxy A5 2017) a fost un telefon destul de apreciat la lansare, iar acum poti sa il cumperi cu un pret destul de bun. Telefonul are procesor octa-core, []. continuă pe Playtech

Reduceri eMAG plite incorporabile. Care sunt cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada, magazinul online eMAG. ro anunta reduceri importante la mai multe categorii de electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG plite incorporabile:.

eMAG: reduceri la laptopuri si PC-uri de gaming

EMAG are o multime de reduceri zilnice, iar daca a venit momentul sa faci un upgrade sistemului tau de gaming, mai jos ai cateva idei care sa te ajute. Lenovo Legion Y520-15IKBNiti pune la dispozitie un procesor i5-7300HQ, de 2,5GHz, din generatia Kaby Lake, dar si 8 GB de memorie RAM. Ecranul de 15,6 inci [].

eMAG: reduceri la laptopuri bune si la birou, si in deplasare

Daca ai de gand sa-ti cumperi un laptop bun pentru birou, dar totodata stii ca ai nevoie de el si in deplasare, atunci mai jos ai trei recomandari de la eMAG, de care sa tii cont. Un Apple Macbook Air 13 este o varianta buna de laptop ultraportabil si cu specificatii puternice. Laptopul iti promite [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )