Libnet.ro
UNICEF

00:07

Samsung Galaxy Note 9 versus Galaxy S9 Plus si Note 8: rezultatele sunt surprinzatoare

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 9 versus Galaxy S9 Plus si Note 8: rezultatele sunt surprinzatoare

Cei de la GSMArena au reusit deja sa puna mana pe un Galaxy Note 9 si l-au comparat cu un Galaxy S9 Plus si un Note 8. Daca esti un fan Samsung, motivele de upgrade sunt destul de mici. Au trecut doar cateva zile de la lansarea oficiala a Samsung Galaxy Note 9. Telefonul a []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy Note 9 versus Galaxy S9 Plus si Note 8: rezultate sunt surprinzatoare

Cei de la GSMArena au reusit deja sa puna mana pe un Galaxy Note 9 si l-au comparat cu un Galaxy S9 Plus si un Note 8. Daca esti un fan Samsung, motivele de upgrade sunt destul de mici. Au trecut doar cateva zile de la lansarea oficiala a Samsung Galaxy Note 9. Telefonul a [].

Samsung Galaxy Note 9 dezasamblat dezvaluie sistemul de racire masiv

Samsung Galaxy Note 9 a fost lansat in urma cu doar o zi, iar acum deja vedem cum arata telefonul la interior si cum se prezinta sistemul de racire. N-a durat foarte mult pana ca cineva sa puna mana pe un Samsung Galaxy Note 9 pe care sa-l dezasambleze. La mai putin de 24 de [].

Samsung Galaxy Note 9, subiect de glume pentru Huawei

Nu a trecut mult timp de la lansarea oficiala a noul Galaxy Note 9, iar echipa de marketing a celor de la Huawei a inceput sa faca glume pe seama recentului varf de gama de la Samsung. Cu mult timp inainte de lansarea noului Galaxy Note 9, devenise evident din speculatiile online, ca nu vom [].

Samsung te asigura ca bateria lui Galaxy Note 9 n-o sa-ti faca farse

Samsung Galaxy Note 9 a fost lansat in urma cu cateva zile, iar sud-coreenii simt ca au datoria sa te asigure ca bateria telefonului este perfecta. Samsung Galaxy Note 9 vine cu cea mai mare baterie a unui flagship sud-coreean, de pana acum. Ai la dispozitie 4. 000 mAh, astfel ca s-ar putea sa n-ai nevoie [].

Celelalte trei telefoane lansate de Samsung odata cu Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 arata aproximativ la fel ca modelul din 2017. La exterior. Conteaza si nu conteaza asta, cert e ca pe Android exista, din nou, un smartphone premium. Primul smartphone cu Android cat de cat premium pe care l-am avut a fost un Samsung Galaxy S. Pe atunci aproape) toate erau facute din [].

Ce pret are Samsung Galaxy Note 9 la Orange, Vodafone si Telekom

Pe 9 august a fost prezentat oficial Samsung Galaxy Note 9 si operatorii de telefonie de la noi din tara il au deja in oferte. Mai departe iti prezentam cati bani trebuie sa dai daca vrei sa-ti cumperi Note 9 de la Orange, Vodafone sau Telekom. Orange are in oferta noul telefon Samsung si poate [].

Care e cel mai bun telefon Samsung din ultimul an

Samsung Galaxy Note 9 a fost comparat cu un Galaxy S9 Plus si un Note 8. Daca esti un fan Samsung, motivele de upgrade sunt destul de mici. Au trecut doar cateva zile de la lansarea oficiala a Samsung Galaxy Note 9. Telefonul a fost asteptat cu sufletul la gura de fani brandului sud coreean, [].

Samsung Galaxy Watch iti arata ca ceasurile inteligente au viitor

Pentru Samsung, ziua de 9 august va intra in istorie ca fiind momentul lansarii noului Galaxy Note 9. Tot atunci insa, au mai fost detaliate si alte gadgeturi, printre care noile ceasuri inteligente Samsung Galaxy Watch. in ultimele saptamani, au aparut pe internet numeroase speculatii referitoare la o noua serie de smartwatch-uri de la Samsung.

Samsung Galaxy S10: camera tripla ar putea fi cea mai buna de pe piata

Samsung Galaxy S10 ar trebui sa aiba un aranjament de camere foto triple, iar specificatiile acestora ar urma sa fie impresionante. Cei de la Huawei au venit cu un sistem de camere foto triplu si au reusit sa le ia fata celor de la Samsung in performantele DxOMark. S-ar putea ca sud-coreenii sa revina pe [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2955 seconds )