Libnet.ro
UNICEF

17:00

Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni. Un pasager a decedat la bordul unui avion

Playtech Playtech,
Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni. Un pasager a decedat la bordul unui avion

Un avion care efectua o cursa aeriana pe ruta Viena Ankara a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni, dupa ce unul dintre pasagerii aflati la bord a decedat. Incidentul a avut loc joi seara 11 iulie), insa cazul a fost mediatizat abia a doua zi. Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni Aeronava Pegasus Airlines, . continuă pe Playtech

TRAGEDIE LA BORDUL UNUI AVION! Din pacate, a murit in timpul zborului

Aterizare de urgenta pe aeroportu din Bucuresti, dupa ce un pasager a murti in zbor. Un avion Pegasus Airlines a efectuat o aterizare de urgentape Aeroportul Otopeni, dupa ce o persoana a decedat la.

Incident aviatic grav pe Aeroportul Otopeni! Imagini incredibile, dupa ce cauciucurile unui avion care venea de la Satu Mare au explodat

Zeci de pasageri au trecut prin momente de groaza pe Aeroportul Otopeni, dupa ce o cursa TAROM de la Satu Mare a avut probleme la aterizare. Din primele informatii, se pare ca trenul de aterizare al unei.

Incident aviatic pe Aeroportul Otopeni. Pneurile unui avion au explodat FOTO

Un nou incident aviatic s-a produs marti, 9 iulie, pe Aeroportul Otopeni. Pneurile unui avion care venea de la Satu Mare au explodat la aterizare. in momentul producerii incidentului, in aeronava se aflau 22 de pasageri. UPDATE: Compania Tarom informeaza publicul despre incidentul survenit la aterizarea cursei RO638 care a operat pe ruta Satu Mare .

Accident grav pe Aeroportul Otopeni Henri Coanda. Cine sunt cele 4 persoane ranite si transportate la spital

Accident pe Aeroportul Henri Coanda. Totul s-a produs in cursul zilei de marti, 9 iulie. Un microbuz care apartinea unei firme de handling a intrat din plin intr-un autobuz fara pasageri. Cine sunt ranitii? Accident grav pe Aeroportul Otopeni. Cine sunt cei 4 raniti? Patru persoane au fost ranite astazi, 9 iulie, intr-un accident rutier .

Roman retinut pe Aeroportul Otopeni, dupa ce si-a insusit bagajul de cala al unui alt pasager

Politistii de frontiera de la Aeroportul Henri Coanda - Otopeni au intocmit dosar penal pentru furt pe numele unui cetatean roman, care, dupa ce a efectuat formalitatile de intrare in tara, a sustras un.

Autoritatea de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile: Pneurile si jantele trenului principal de aterizare al avionului Tarom erau distruse (FOTO)

Autoritatea de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile AIAS) face, miercuri, noi precizari despre gravul incident aviatic produs pe Aeroportul Otopeni. AIAS precizeaza ca a fost notificata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )