Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un avion a aterizat de urgenta din cauza unei baterii externe: ce s-a intamplat

Playtech Playtech,
Un avion a aterizat de urgenta din cauza unei baterii externe: ce s-a intamplat

Un avion al companiei Virgin Atlantic a fost fortat sa aterizeze de urgenta. Totul a pornit de la o baterie externa care a umplut cabina de fum si un miros neplacut. Un zbor operat de Virgin. continuă pe Playtech

Case inundate si persoane evacuate, din cauza unei viituri. O femeie a fost salvata in ultima clipa

Mai multe gospodarii au fost afectate de o viitura puternica in localitatea Rucar, din judetul Arges. Pompierii au evacuat 10 persoane care au fost surprinse de suvoaiele de apa formate din cauza precipitatiilor abundente. O femeie a fost salvata in ultima clipa si prezinta mai multe fracturi. Case inundate si persoane evacuate, din cauza unei .

Trafic FEROVIAR si RUTIER BLOCAT din cauza unei defectiuni la o bariera, in Prahova

Noi probleme pentru CFR. Barierele la nivel cu calea ferata s-au blocat, miercuri,la Albesti Paleologu, pe DN1D, din cauza unei defectiuni tehnice. Traficul feroviar si rutier a fost blocat, anunta.

Faze tari: O femeie de 28 de ani lesina in timp ce face amor: Prima data a fost un soc!; Reactiile starnite de un model, din cauza unei poze in costum de baie. Asa e in sarcina

Un elev a dat-o exemplu pe Viorica Dancila la Bacalaureat. Cum a rezolvat unul din subiectele de la Limba romana. in argumentatia sa, elevul a facut referire la premierul Romaniei si a scris ca e foarte important sa-ti structurezi un discurs, ca sa nu. Greseala care i-a adus unui fermier un castel vechi de 800 de ani. Voia o pasune. Un fermier din Tara Galilor a devenit proprietarul unui castel vechi de 800 de ani, din cauza unei erori.

Sibiul a ramas fara primar. Prefectul a semnat un document privind incetarea mandatului lui Astrid Fodor din cauza unei incompatibilitati din 2012-2014

Prefectul judetului Sibiu, Adela Muntean, a anuntat miercuri, ca a semnat documentul prin care se ia act de starea de incompatibilitate a primarului municipiului Sibiu, Astrid Fodor, act care reprezinta concret si incetarea mandatului edilului, potrivit publicatiei locale Turnul Sfatului.

O centrala nucleara din apropierea granitei Romaniei si-a inchis un reactor din cauza unei anomalii

Unul dintre reactoarele nucleare ale centralei nucleare bulgare Kozloduy s-a inchis automat in urma activarii sistemului de protectie al generatorului unitatii, relateaza Reuters. inchiderea reactorului a.

Crapatura de 5 metri in asfaltul de pe DN 71, spre Sinaia, din cauza unei avarii la o conducta de apa

Asfaltul de pe DN 71 Targoviste - Sinaia, in dreptul localitatii Motaieni, s-a crapat, din cauza unei avarii la conducta de apa. Politia Rutiera a instituit restrictii de circulatie in zona.

Site-uri importante, in pana din cauza unei probleme de infrastructura

Serverele companiei americane CloudFlare gazduiesc unele dintre cele mai importante site-uri si servicii din intreaga lume, care nu mai pot fi acum accesate din cauza unei probleme de infrastructura.

Germania: Facebook, sanctionata cu o amenda in valoare de 2 milioane de euro, din cauza incalcarii legislatiei referitoare la discursul urii

Autoritatile germane au anuntat marti ca au impus sanctiuni in valoare de 2 milioane de euro companiei Facebook, din cauza incalcarii unei legi pentru combaterea discursului urii, scrie AP News.

DIN CAUZA ZBORURILOR INTARZIATE: Turistii au pierdut peste 2.500 de ore de vacanta, in vara lui 2018

Pasagerii din tara noastra ai companiilor aeriene au pierdut mai multe de 2. 500 de ore de vacanta in vara anului trecut din cauza nenumaratelor intarzieri, potrivit unui raport lansat la finalul lunii iunie de AirHelp, organizatie specializata in drepturile pasagerilor aerieni.

IN VARA 2018, DIN CAUZA ZBORURILOR INTARZIATE: Pasagerii din tara noastra au pierdut 2.500 ore de vacanta

Pasagerii din tara noastra ai companiilor aeriene au pierdut 2. 500 de ore de vacanta in vara anului trecut din cauza nenumaratelor intarzieri, potrivit unui raport AirHelp.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )