Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cat va costa factura la Electrica Furnizare. Ce discount ofera dupa liberalizare

Playtech Playtech,
Cat va costa factura la Electrica Furnizare. Ce discount ofera dupa liberalizare

Preturile la gaz si electricitate pentru gospodarii au fost liberalizate treptat in 2020. Acest lucru s-a intamplat dupa o perioada dificila generata de ordonanta de urgenta OUG) 1142018. Dar efectele se pot dovedi dificile, mai ales la facturile consumatorilor. Unul din jucatorii de pe noua piata liberalizata, Electrica Furnizare, s-a gandit sa faca anumite discounturi. continuă pe Playtech

Asociatie: Cu cat scad de fapt preturile la energia electrica in urma discountului oferit de Electrica Furnizare

Electrica Furnizare ofera un discount pentru toata aceasta perioada, calculat ca diferenta dintre pretul mare de serviciu universal si pretul energiei electrice din piata concurentiala. Asociatia Energia Inteligenta a calculat cu cat scade de fapt pretul pentru un kwh.

Liberalizarea in energie: Discounturile oferite de Electrica Furnizare aduc preturi cu pana la 15% mai mari fata de cea mai buna oferta din piata - Asociatia Energia Inteligenta

Oferta cea mai mica si discounturile promise de Electrica Furnizare aduc preturi mai mari cu pana la 10% fata de preturile din anul 2020 si cu pana la 15% mai mari fata de cea mai buna oferta din piata, arata Asociatia Energia Inteligenta. Electrica Furnizare a anuntat ca va oferi clientilor aflati in serviciu universal, un discount care se va aplica pentru intervalul cuprins intre data de 1 ianuarie 2021 si momentul in care acestia opteaza pentru o oferta de pe piata libera, oricand pana la data de 31 august 2021.

Cati romani au mers in Maldive in aceasta iarna. Suntem in top! Cat costa o vacanta de o saptamana

Cati romani au mers in Maldive in aceasta iarna. Studiile arata ca Suntem in top. Cat costa o vacanta de o saptamana, citeste in articolul de mai jos. Romanii au dat buluc in Maldive, la inceput de 2021. Cat costa o excursie pe destinatia exotica S-a aflat cati romani au mers in Maldive in aceasta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )