Libnet.ro
UNICEF

01:05

De cate ori a ajuns Ion Iliescu la spital si din ce motive

Playtech Playtech,
De cate ori a ajuns Ion Iliescu la spital si din ce motive

Ion Iliescu a fost transportat, luni, la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei ar urma sa fie supus unei interventii chirurgicale la inima. El a mai avut probleme cardiace si in trecut, cand a mai fost operat si i s-au montat 5 stenturi. in luna mai a anului [] . continuă pe Playtech

Ion Iliescu a iesit din operatie. Fostul presedinte este in afara oricarui pericol

Update: Fostul presedinte Ion Iliescu a fost supus unei intervenii chirurgicale laInstitutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu, avand diagnosticul de pericadrita.

Ion Iliescu, dus de URGENTA la SPITAL: Fostul presedinte, OPERAT PE INIMA

Probleme grave de sanatate pentru Ion Iliescu. Fostul presedinte a fost transportat de urgenta la spital in urma unor probleme cardiace. Potrivit DCNews,Iliescu va fi operat pe inima la Institutul de.

Controversat protestatar, la spital dupa Ion Iliescu. A fost nevoie de interventia Politiei

Protestatarul Marian Morosanu, poreclit Ceausescu, a fost luni la spitalul unde e internat Ion Iliescu. Barbatul a facut un live pe Facebook chiar din curtea spitalului si a inceput sa-l atace verbal pe.

Ion Iliescu, la Spitalul C.C. Iliescu, in urma unor probleme cardiace

Ion Iliescu se afla la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu, unde a ajuns la recomandarea medicilor de la Spitalul Elias, unitatea sanitara unde isi face periodic controale medicale.

Ion Iliescu, internat la sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu

Ion Iliescu este internat la Sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Bucuresti. Din informatiile HotNews. ro, fostul presedinte ar urma sa fie supus unei operatii pe cord. El a ajuns initial la Spitalul Elias, dar medicii de acolo l-au directionat catre Institutul C. Iliescu.

Ion Iliescu, trimis de la Spitalul Elias la Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu. De ce boala sufera fostul sef al statului

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu din Capitala, dupa ce medicii de la Spitalul Elias au decis ca problemele sale de sanatate nu sunt de competenta lor. Ion iliescu au suferi depericardita hemoragica.

Operatia la inima la care a fost supus Ion Iliescu s-a incheiat / Fostul presedinte este in stare stabila

Operatia la inima la care a fost supus Ion Iliescu, la Institutul de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Bucuresti, s-a incheiat luni seara, cu un rezultat foarte bun, au anuntat reprezentantii unitatii medicale. Potrivit acestora, fostul presedinte este in stare stabila si in afara unui pericol imediat. Ion Iliescu, internat la sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare C. IliescuCe este pericardita, afectiunea de care sufera Ion Iliescu .

Ion Iliescu a fost operat la inima / Fostul presedinte este in stare stabila

Ion Iliescu a fost operat la inima, luni seara, la Institutul de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Bucuresti, cu un rezultat foarte bun, au anuntat reprezentantii unitatii medicale. Potrivit acestora, fostul presedinte este in stare stabila si in afara unui pericol imediat. Ion Iliescu, internat la sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare C. IliescuCe este pericardita, afectiunea de care sufera Ion Iliescu .

Ion Iliescu, la Terapie Intensiva cu probleme cardiace. Ce inseamna pericardita hemoragica, cat de grava este si cum se trateaza

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu din Capitala, dupa ce medicii de la Spitalul Elias au decis ca problemele sale de sanatate nu sunt de competenta lor. Ion iliescu au suferi de pericardita hemoragica si este internat la Terapie Intensiva. Cardiologul Mircea Cinteza a explicat ce este aceasta afectiune, cum se manifesta si care sunt riscurile.

Ion Iliescu, internat la cardiologie. Va fi operat pe inima

Ion Iliescu se afla internat la sectia ATI de la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu. Fostul presedinte Ion Iliescu ar urma sa fieoperat pe inima. Potrivit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2245 seconds )