Libnet.ro
UNICEF

21:32

Cum se simte Ion Dichiseanu, de fapt. Ce a putut spune despre Raed Arafat, dupa externare

Playtech Playtech,
Cum se simte Ion Dichiseanu, de fapt. Ce a putut spune despre Raed Arafat, dupa externare

Dupa cateva saptamani in care a fost in spital, Ion Dichiseanu a dezvaluit, in cadrul emisiunii La Maruta, cum se simte. Toti au ramas uimiti de ce a putut spune actorul despre Raed Arafat. Ion Dichiseanu, despre Raed Arafat in urma cu o luna, marele actor era internat de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti. continuă pe Playtech

Dani Otil, luat la rost de Mircea Badea. Toata Romania a auzit ce a putut spune la TV despre el

Dupa ce si-a suparat fanii cu o poza considerata mult prea sexy pentru retelele de socializare, Dani Otil a fost luat la rost de Mircea Badea. Toata Romania a auzit ce a putut spune la TV despre el. Dani Otil, luat la intrebari de Mircea Badea in urma cu doar cateva zile, indragitul matinal de .

Informatii de ultima ora despre starea lui Ion Dichiseanu. Ce spun medicii, chiar acum

La inceputul lunii decembrie celebrul Ion Dichiseanu era internat de urgenta la unu din spitalele bucurestene. Primele informatii il dadeau pe celebrul actor infectat cu coronavirus si ca starea sa de sanatate este grava, fiind intubat. Ion Dichiseanu s-a intors acasa Desi se zvonea ca starea de sanatate a celebrului actor, Ion Dichiseanu, era una .

Ion Dichiseanu a fost externat din spital! Ce spun medicii despre starea actorului

Actorul Ion Dichiseanu a fost externat din spital luni dupa-amiaza. Acesta a trecut prin momente grele in ultimele saptamani, dupa ce s-a luptat cu o pneumonie severa, pe fondul imunitati scazute datorate varstei.

Ion Dichiseanu a fost externat. Medicii considera miraculoasa recuperarea actorului

Actorul Ion Dichiseanu a fost externat din spital. Acesta a trecut prin momente grele in ultimele saptamani, dupa ce s-a luptat cu o pneumonie severa, pe fondul imunitati scazute datorate varstei.

Bianca Dragusanu rupe tacerea. Ce spune despre bogatasul roman cu care a fost in Dubai

2021 pare sa fie anul ei! De altfel, de ceva vreme face pasi inspre asta, iar acum pare ca totul se concretizeaza. Dupa ce s-a zvonit ca isi cauta locuinta in Dubai, in interviurile oferite recent afirmand ca ii suna bine o viata in Emirate, Bianca Dragusanu s-a lipit de un bogatas roman. Cunoscut si .

Ion Dichiseanu a fost externat. Ce spun medicii despre starea de sanatate a actorului

Cunoscutul actor de film, radio, scena, televiziunea fost externat, doua saptamani petrecute la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca. Nu a avut Covid, ci o pneumonie severa. Ion.

Claudia Patrascanu, adevarul despre plecarea lui Gabi Badalau in Dubai. Ce spune despre Bianca Dragusanu

Inceputul de an o gaseste pe Claudia Patrascanu in lacrimi, pe holurile DGASPC-ului. Solista a povestit in cursul zilei de astazi, pe contul ei de Facebook, umilinta prin care a trecut. Claudia spune ca motivul umilintei si al lacrimilor este viitorul fost sot, Gabi Badalau care nu s-a prezentat la consiliere. inca de anul trecut .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )