Libnet.ro
UNICEF

00:07

Diagnosticul pus de medici lui Ion Dichiseanu s-a aflat acum. Ce a avut la plamani, de fapt

Playtech Playtech,
Diagnosticul pus de medici lui Ion Dichiseanu s-a aflat acum. Ce a avut la plamani, de fapt

Ion Dichiseanu a trecut prin momente de cumpana. Actorul a fost dus de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala, in urma cu doua saptamani. Acesta a suferit de insuficienta renala si respiratorie, iar saturatia de oxigen era scazuta. Marele artist a fost externat acum doua zile. Noi informatii despre starea sa de sanatate si diagnosticul . continuă pe Playtech

Informatii de ultima ora despre starea lui Ion Dichiseanu. Ce spun medicii, chiar acum

La inceputul lunii decembrie celebrul Ion Dichiseanu era internat de urgenta la unu din spitalele bucurestene. Primele informatii il dadeau pe celebrul actor infectat cu coronavirus si ca starea sa de sanatate este grava, fiind intubat. Ion Dichiseanu s-a intors acasa Desi se zvonea ca starea de sanatate a celebrului actor, Ion Dichiseanu, era una .

Cum se simte Ion Dichiseanu, de fapt. Ce a putut spune despre Raed Arafat, dupa externare

Dupa cateva saptamani in care a fost in spital, Ion Dichiseanu a dezvaluit, in cadrul emisiunii La Maruta, cum se simte. Toti au ramas uimiti de ce a putut spune actorul despre Raed Arafat. Ion Dichiseanu, despre Raed Arafat in urma cu o luna, marele actor era internat de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti.

Ion Dichiseanu a fost externat. Medicii considera miraculoasa recuperarea actorului

Actorul Ion Dichiseanu a fost externat din spital. Acesta a trecut prin momente grele in ultimele saptamani, dupa ce s-a luptat cu o pneumonie severa, pe fondul imunitati scazute datorate varstei.

Ion Dichiseanu a fost externat din spital! Ce spun medicii despre starea actorului

Actorul Ion Dichiseanu a fost externat din spital luni dupa-amiaza. Acesta a trecut prin momente grele in ultimele saptamani, dupa ce s-a luptat cu o pneumonie severa, pe fondul imunitati scazute datorate varstei.

Ion Dichiseanu, primul mesaj dupa externare: Dumnezeu lucreaza prin oameni. La Floreasca au loc minuni in fiecare ora, in fiecare zi

Ion Dicheseanu a transmis, miercuri seara,primul mesaj dupa ce a fost externat de la Spitalul Floreasca, unde a fost fost ingrijitin ultimele doua saptamani,in urma uneipneumonii severe.

Ion Dichiseanu a fost externat. Ce spun medicii despre starea de sanatate a actorului

Cunoscutul actor de film, radio, scena, televiziunea fost externat, doua saptamani petrecute la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca. Nu a avut Covid, ci o pneumonie severa. Ion.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )