Libnet.ro
UNICEF

05:30

Florin Busuioc, intre viata si moarte. Busu a fost operat de urgenta. Ce a patit?

Playtech Playtech,
Florin Busuioc, intre viata si moarte. Busu a fost operat de urgenta. Ce a patit?

Florin Busuioc a suferit un stop cardio-respirator. Mai aicunoscut publicului sub numele Busu, acesta a fost operat in noaptea de 7 noiembrie. Florin Busu Busuioc, 56 de ani, a suferit un stop cardio-respirator in timpul unui spectacol, in Craiova in seara zilei de 6 noiembrie. Busu a fost dus de urgenta la spital. Starea actorului [] . continuă pe Playtech

Florin Busuioc, intre viata si moarte! Seful sectiei de cardiologie avea telefonul inchis

Medicul care l-a operat pe Florin Busuioc, Paul Trasca, a declarat ca actorul a ajuns in stare foarte grava la spital, unde a mai suferit inca trei stopuri cardiace. Da, este adevarat ca seful sectiei.

Florin Busuioc, operat de un somer. Cine i-a salvat viata lui Busu

Florin Busuioc a fost operat de urgenta marti seara, 6 noiembrie, dupa ce a facut infarct in urma unui spectacol de teatru de la Craiova, in care a jucat. Busu a fost operat de un tanar somer care i-a salvat viata. Marti seara, actorul si prezentatorul Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic in jurul [] .

HALUCINANTA OPERATIE A LUI FLORIN BUSUIOC: Seful sectiei de negasit, Busu operat de un somer, acum e stabil... (FOTO)

Actorul Florin Busuioc a fost operat marti seara, in Craiova, dupa ce a facut infarct la terminarea unui spectacol in care jucase. Busu a fost operat de doi medici tineri, Eugen Tieranu si Paul Trasca,.

HALUCINANTA OPERATIE A LUI FLORIN BUSUIOC: Seful sectiei, de negasit, Busu - operat de un somer (FOTO)

Actorul Florin Busuioc a fost operat marti seara, in Craiova, dupa ce a facut infarct la terminarea unui spectacol in care jucase. Busu a fost operat de doi medici tineri, Eugen Tieranu si Paul Trasca,.

De ce nu a raspuns la telefon directorul Clinicii de Cardiologie din Craiova cand Busu trebuia operat. Ce spune directorul Spitalului Judetean

Actorul Florin Busuioc a facut infarct marti seara la Craiova si a fost operat de urgenta la Clinica de Cardiologie din oras. Initial a fost sunat seful clinicii, Octavian Istratoaie, care nu a raspuns la telefon. Pana la urma directorul Spitalului Judetean care include si aceasta clinica) a luat decizia ca Busu sa fie operat de urgenta.

Seful de la Cardiologie Craiova, care a lipsit in noaptea interventiei in cazul Florin Busuioc, se plange ca a fost haituit: Telefonul era descarcat

Seful sectiei Cardiologie de la Spitalul de Urgenta Craiova, Octavian Istratoaie, care avea telefonul inchis cand a fost sunat pentru aprobarea interventiei in cazul actorului Florin Busuioc, a declarat pentru ME.

Medic, dupa ce Florin Busuioc a fost operat de un rezident: Zici ca traim la capatul lumii. E halucinant

Medicul Vasi Radulescu a criticat autoritatile in cazul lui Florin Busuioc. Actorul a fost operat dupa ce a facut un infarct in timpul unui spectacol, la Craiova. Busu a fost operat de doi tineri medici: Paul Trasca si Eugen Tieranu. Cel din urma este la finalul rezidentiatului si asteapta de luni intregi ca la Clinica de Cardiologie sa se faca angajari.

Florin Busuioc, operat de urgenta. Medicul care i-a montat un stent este rezident in ultimul an

Actorul Florin Busuioc a fost operat marti seara, in Craiova, dupa ce a facut infarct la terminarea unui spectacol in care jucase. Busu a fost operat de doi medici tineri Operatia a durat 10 minute si a d.

Ce spune medicul care l-a operat pe Florin Busuioc despre starea actorului: Nu este constient. Transferul la Bucuresti este riscant

Unul dintre cei doi medici care l-au operat marti noapte pe actorul Florin Busuioc a declarat ca starea vedetei ProTV este mult mai buna, dar Busu este in continuare sedat.

Florin Busuioc a facut infarct pe scena. Medicii i-au salvat viata in ultimul moment!

Florin Busuioc, actorul cunoscut publicului drept Busu, cel care prezinta Meteo la Pro TV, a suferit aseara un infarct in timp ce juca intr-o piesa la Filarmonica din Craiova. Nu a putut fi transportat cu elicopterul la Bucuresti, astfel ca a fost supus operatiei de urgenta la Spitalul de Urgenta din Craiova.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )