Libnet.ro
UNICEF

10:15

Florin Busuioc, operat de un somer. Cine i-a salvat viata lui Busu

Playtech Playtech,
Florin Busuioc, operat de un somer. Cine i-a salvat viata lui Busu

Florin Busuioc a fost operat de urgenta marti seara, 6 noiembrie, dupa ce a facut infarct in urma unui spectacol de teatru de la Craiova, in care a jucat. Busu a fost operat de un tanar somer care i-a salvat viata. Marti seara, actorul si prezentatorul Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic in jurul [] . continuă pe Playtech

Florin Busuioc, operat de urgenta. Medicul care i-a montat un stent este rezident in ultimul an

Actorul Florin Busuioc a fost operat marti seara, in Craiova, dupa ce a facut infarct la terminarea unui spectacol in care jucase. Busu a fost operat de doi medici tineri Operatia a durat 10 minute si a d.

Medic, dupa ce Florin Busuioc a fost operat de un rezident: Zici ca traim la capatul lumii. E halucinant

Cazul actorului Florin Busuioc, operat de un rezident la starneste un nou scandal in mediul sanitar. Medicul Vasi Radulescu califica evenimentul ca fiind halucinant si declara ca acest fapt arata ca.

Starea lui Florin Busuioc este stabila deocamdata, anunta sora actorului. Lupta va fi lunga probabil

Starea actorului Florin Busuioc, operat de urgenta in cursul noptii de marti dupa ce a suferit un infarct dupa un spectacol, la Craiova, este la acest moment stabila, a anuntat sora artistului, miercuri seara, pe Facebook, ea punctand ca lupta va fi lunga, probabil.

HALUCINANTA OPERATIE A LUI FLORIN BUSUIOC: Seful sectiei de negasit, Busu operat de un somer, acum e stabil... (FOTO)

Actorul Florin Busuioc a fost operat marti seara, in Craiova, dupa ce a facut infarct la terminarea unui spectacol in care jucase. Busu a fost operat de doi medici tineri, Eugen Tieranu si Paul Trasca,.

HALUCINANTA OPERATIE A LUI FLORIN BUSUIOC: Seful sectiei, de negasit, Busu - operat de un somer (FOTO)

Actorul Florin Busuioc a fost operat marti seara, in Craiova, dupa ce a facut infarct la terminarea unui spectacol in care jucase. Busu a fost operat de doi medici tineri, Eugen Tieranu si Paul Trasca,.

Florin Busuioc, intre viata si moarte. Busu a fost operat de urgenta. Ce a patit?

Florin Busuioc a suferit un stop cardio-respirator. Mai aicunoscut publicului sub numele Busu, acesta a fost operat in noaptea de 7 noiembrie. Florin Busu Busuioc, 56 de ani, a suferit un stop cardio-respirator in timpul unui spectacol, in Craiova in seara zilei de 6 noiembrie. Busu a fost dus de urgenta la spital. Starea actorului [] .

Detaliul care i-a salvat viata lui Florin Busuioc

Florin Busuioc, in varsta de 56 de ani, a suferit un infarct in timpul unui spectacol, la Craiova, in seara zilei de marti, 6 noiembrie. Acesta a fost dus de urgenta la spital, unde a suferit o interventie.

Florin Busuioc a facut infarct pe scena. Medicii i-au salvat viata in ultimul moment!

Florin Busuioc, actorul cunoscut publicului drept Busu, cel care prezinta Meteo la Pro TV, a suferit aseara un infarct in timp ce juca intr-o piesa la Filarmonica din Craiova. Nu a putut fi transportat cu elicopterul la Bucuresti, astfel ca a fost supus operatiei de urgenta la Spitalul de Urgenta din Craiova.

Florin Busuioc, intre viata si moarte! Seful sectiei de cardiologie avea telefonul inchis

Medicul care l-a operat pe Florin Busuioc, Paul Trasca, a declarat ca actorul a ajuns in stare foarte grava la spital, unde a mai suferit inca trei stopuri cardiace. Da, este adevarat ca seful sectiei.

Medic, dupa ce Florin Busuioc a fost operat de un rezident: Zici ca traim la capatul lumii. E halucinant

Medicul Vasi Radulescu a criticat autoritatile in cazul lui Florin Busuioc. Actorul a fost operat dupa ce a facut un infarct in timpul unui spectacol, la Craiova. Busu a fost operat de doi tineri medici: Paul Trasca si Eugen Tieranu. Cel din urma este la finalul rezidentiatului si asteapta de luni intregi ca la Clinica de Cardiologie sa se faca angajari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )