Libnet.ro
UNICEF

22:00

Guvernul arunca economia in haos: ce ascunde OUG cu taxa pe lacomie

Playtech Playtech,
Guvernul arunca economia in haos: ce ascunde OUG cu taxa pe lacomie

Guvernul a pregatit o ordonanta de urgenta in ultima saptamana inainte de Craciun. in prima zi dupa ce Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a anuntat-o, bursa s-a dus in cap. Pe 21 decembrie, OUG a fost adoptata. Ce urmareste, de fapt, Guvernul cu asta? Viorica Dancila, premierul Romaniei, a spus caordonanta de urgenta a fost adoptata [] . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis: Guvernul arunca in haos economia, toate se vor scumpi

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut miercuri o declaratie de presa, dupa sedinta CSAT, in care s-a aratat ingrijorat de noile taxe anuntate de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Seful statului a avertizat ca viata romanilor va deveni mult mai.

IOHANNIS, DESPRE OUG PE CODUL FISCAL: Nu are analiza de fundamentare, vine cu idei nemaiauzite, arunca economia in haos

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca ordonanta de urgenta pe Codul fiscal anuntata de ministrul Finantelor nu are analiza de fundamentare.

Cristian Busoi (PNL): Disperat dupa bani, Guvernul Dragnea-Dancila muta, pe sest, taxa pe viciu, de la investitii in Sanatate, la bugetulul consolidat

Disperat dupa bani, Guvernul Dragnea-Dancila muta, pe sest, taxa pe viciu, de la investitii in Sanatate, la bugetulul consolidat, arata vicepresedintele PNL, Cristian Busoi. Intentia de a muta taxa pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )