Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ilie Balaci a murit. Care a fost cauza mortii unei legende a fotbalului

Playtech Playtech,
Ilie Balaci a murit. Care a fost cauza mortii unei legende a fotbalului

Ilie Balaci a murit pe 21 octombrie. El a ajuns de urgenta la spitalul din Craiova. Ilie Balaci era in stare grava la spitalul din Craiova. Ar fi fost resuscitat timp de 30 de minute, dar fara succes. Care e cauza preliminara a mortii? Ilie Balaci a murit la varsta de 62 de ani. El [] . continuă pe Playtech

Ilie Balaci a murit. Ultimul mare interviu acordat de fotbalistul legendar al Craiovei Maxima

Ilie Balaci a murit la 62 de ani. A fost unul dintre cei mai mari fotbalisti romani, poate chiar cel mai mare, exponentul Craiovei Maxima.

Ilie Balaci a murit. Lumea fotbalului, in stare de soc: A fost la meciul cu Serbia, arata bine

Ilie Balaci a murit la 62 de ani. in urma cu o saptamana, el a asistat din tribune la meciul dintre Romania si Serbia.

ILIE BALACI a murit! Totul despre Minunea blonda a fotbalului romanesc - BIOGRAFIE

ILIE BALACI A MURIT! Fostul mare fotbalist roman Ilie Balaci s-a nascut pe 8 septembrie 1956, dar a fost declarat la 13 septembrie 1956, in comuna Bistret, judetul Dolj. Supranumit Minunea blonda, Balaci este.

Mesajul emotionant transmis de Hagi dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin duminica dimineata, iar la scurt timp i s-a.

Nadia Comaneci, prima reactie dupa ce a aflat ca Ilie Balaci a murit: O mare legenda...

Nadia Comaneci, fosta mare gimnasta, a transmis un mesaj trist pe pagina sa de Facebook, dupa ce a aflat de moartea fulgeratoare a lui Ilie Balaci. O mare legendas-a stins din viata. Unul dintre ce.

Primele detalii despre moartea lui Ilie Balaci. A murit cu zile?!

Incep sa iasa la lumina detalii despre cauzele decesului suferit de Ilie Balaci, duminica, la doar 62 ani.

VIDEO Filmul mortii lui Ilie Balaci. inainte de deces a reclamat dureri puternice in gat. Sotia, cu lacrimi in ochi: Atat a iubit Craiova asta, ca a murit aici

Ilie Balaci a murit duminica dimineata in locuinta mamei sale din cartierul craiovean Rovine. inainte de a muri, Ilie Balaci a sunat o prietena, medic, spunandu-i ca are dureri puternice in gat. Potrivit fostului coleg al lui Balaci, Aurica Beldeanu, in noaptea de sambata spre duminica Balaci a fost in club pana la patru dimineata.

A murit Ilie Balaci

Ilie Balaci, marele fotbalist al Craiovei Maxima, a murit duminica din cauza unui atac cerebral. Potrivit informatiilor Digi Sport, Balaci 62 de ani) a cazut din senin in aceasta dimineata, iar in urma cu.

A murit Ilie Balaci. Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin.

A murit Ilie Balaci. Ultima aparitie publica a marelui fotbalist Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin duminica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )