Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu spitalele din Targu Jiu si Ploiesti: decizia ministrului Sanatatii

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu spitalele din Targu Jiu si Ploiesti: decizia ministrului Sanatatii

Ministerul Sanatatii a pus lupa pe spitalele de stat din tara. Mai multe controale inopinate au avut loc in ultima perioada. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca va propune retragerea acreditarii pentru doua spitale: Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti si Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu. Ambele unitati au fost verificate recent, iar [] . continuă pe Playtech

Ministrul Sanatatii va propune retragerea acreditarii spitalelor de urgenta din Targu Jiu si Ploiesti

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, astazi, ca va propune Autoritatii Nationale pentru Management al Calitatii in Sanatate retragerea acreditarii spitalelor controlate saptamana trecuta - Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti si Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu.

Ministrul Sanatatii va propune retragerea acreditarii spitalelor judetene de urgenta din Targu Jiu si Ploiesti

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca va propune Autoritatii Nationale pentru Management al Calitatii in Sanatate retragerea acreditarii spitalelor controlate saptamana trecuta -.

Modul inedit in care se fac invitatiile la nunta intr-un cartier de romi din Targu Jiu

Mai multe bannere prin care se anunta organizarea unei nunti au fost amplasate pe stalpii de electricitate din cartierul Obreja, din municipiul Targu Jiu, unde locuiesc cetateni de etnie roma.

Zece copilasi de la o gradinita din Targu Jiu au ajuns la spital

Zece copilasi de la o gradinita din municipiul Targu Jiu s-au internat in spital in ultimele zile cu dureri de stomac, varsaturi si diaree. Medicii au stabilit ca micutii gastroenterocolita si infectie cu rotavirus.

Sorina Pintea anunta ca ar putea cere retragerea acreditarii unor spitale. Despre problemele din sistem: Ne-am saturat sa fim aratati cu degetul doar noi, autoritatile

Controalele facute in ultima perioada de Ministerul Sanatatii nu au fost un exercitiu de imagine si vor continua, a declarat, luni dimineata, ministrul Sanatatii, la dezbaterea Profit Health Forum. Sorina Pintea a spus ca aceste unitati sunt acreditate si ca ea ar retrage acreditarea unor spitale si probabil ca va cere acest lucru, fara a preciza despre ce spitale este vorba. Ministrul Sanatatii a trimis, saptamana trecuta, controale despre care a spus ca au fost neanuntate, la spitalele din Targu Jiu si Ploiesti.

Ministrul Sanatatii va propune retragerea acreditarii Spitalului Judetean de Urgenta

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, va propuneAutoritatii Nationale pentru Management al Calitatii in Sanatate retragerea acreditarii Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti si Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu, pe care le-a controlat saptamana trecuta.

VIDEO Romania vrea Autostrazi, episodul 2: Aproape 16 ore pe drum de la Targu Jiu la Botosani, respectand limitele de viteza

Un drum cu masina de aproape 650 de kilometri de la Targiu Jiu la Botosani, respectand regulile de circulatie, indicatoarele si limitele de viteza de pe parcurs, dureaza aproape 16 ore, arata un experiment care se vrea a fi episodul 2 din campania Romania Vrea Autostrazi, lansata de omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi, cel care a construit simbolic primul metru de autostrada.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )