Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ioana Nastase rupe tacerea. Cum a batut-o Ilie, de fapt: Pentru ca nu stiam daca mai ies vie, am chemat politia

Playtech Playtech,
Ioana Nastase rupe tacerea. Cum a batut-o Ilie, de fapt: Pentru ca nu stiam daca mai ies vie, am chemat politia

Ioana Nastase rupe tacerea si spune totul despre scandalul momentului. Bruneta a povestit cum a batut-o Ilie, de fapt, iar detaliile sunt incredibile. Ioana, despre bataia primita de la Ilie Nastase in urma cu o saptamana, Ioana Nastase suna disperata la 112 aceasta spunandu-le celor de la serviciul de urgenta ca este foarte speriata pentru . continuă pe Playtech

Ce s-a intamplat, de fapt, la bataia primita de Ioana Nastase. Detalii socante, cum s-a comportat Ilie Nastase

Noi dezvaluiri au iesit la iveala in scandalul dintre Ilie Nastase si Ioana Nastase. Iata la ce agresiune a fost supusa bruneta. Scandalul inca continua, la mai bine de o saptamana de la agresiune. Ce s-a intamplat, de fapt, la bataia primita de Ioana Nastase Desi celebrul sportiv a negat acuzatiile care i-au fost aduse, .

Ce a patit Simona Halep dupa ce s-a indragostit de Toni Iuruc. Sportiva rupe tacerea: Sunt emotii negative

Simona Halep se pregateste de turneul de la Australian Open. Cu aceasta ocazie, sportiva a vorbit despre emotiile cu care se confrunta la fiecare dintre meciurile sale, facand o paralela cu dragostea. Simona Halep, despre sport, emotii si fluturi in stomac Simona Halep a facut marturisiri cu privire la senzatiile pe care le experimenteaza in .

EXCLUSIV Cauza mortii lui Bogdan Stanoevici. Diana Sosoaca rupe tacerea: Se vindecase de Covid-19

Actorul Bogdan Stanoevici se vindecase de Covid-19, dar starea sa de sanatate s-a inrautatit brusc dupa ce a fost diagnosticat in spitalul Sf. Pantelimon cu Clostridium difficilae, o periculoasa bacterie intraspitaliceasca. La aflarea vestii ca Bogdan a incetat din viata, fosta lui prietena, Diana Sosoaca, intentioneaza sa actioneze pe cale legala institutia medicala, luand legatura .

Femeia care l-a filmat pe batranul cazut la pamant in spitalul din Corabia rupe tacerea. Reactia medicului cand l-a vazut pe bolnav

Scene revoltatoare filmate in Spitalul Orasenesc din Corabia au ingrozit milioane de romani, dupa ce imaginile video au fost publicate pe o retea de socializare. Un barbat in varsta si bolnav a fost surprins cum zacea pe holul spitalului, fara ca cineva sa-l bage in seama. Persoana care a surprins momentul a dezvaluit care au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )