Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ion Iliescu, operat: care e starea de sanatate a fostului presedinte

Playtech Playtech,
Ion Iliescu, operat: care e starea de sanatate a fostului presedinte

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a fost operat si se simte bine, dupa ce luni a fost transportat de urgenta la Sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Bucuresti. UPDATE / Ion Iliescu a fost supus unei interventii chirurgicale, iar starea de sanatate este buna. Fostul sef [] . continuă pe Playtech

Ion Iliescu a iesit din operatie. Fostul presedinte este in afara oricarui pericol

Update: Fostul presedinte Ion Iliescu a fost supus unei intervenii chirurgicale laInstitutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu, avand diagnosticul de pericadrita.

Sorina Pintea, despre Ion Iliescu: Nu pot discuta despre starea dansului de sanatate. Familia nu si-a dat acordul

MinistrulSanatatii, Sorina Pintea, a confirmat ca familia lui Ion Iliescu nu si-a dat acordul pentru comunicarea de informatii publice legate de starea de sanatate a fostului presedinte. Da,.

Cine este Doina Dimulescu, medicul chemat sa verifice care e starea de sanatate a lui Ion Iliescu

Ion Iliescu a fost internat la sectia ATI de la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu, cu suspiciune de pericardita hemoragica. Potrivit informatiilor Antena 3, printre m.

Iliescu, la spital: cat de grava e starea de sanatate a fostului presedinte

Ion Iliescu a ajuns la spital. El a fost internat la Sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Bucuresti. Ion Iliescu ar urma sa fie supus unei operatii pe cord. El a ajuns initial la Spitalul Elias, dar medicii de acolo l-au directionat catre Institutul C. Iliescu, dupa [] .

Ion Iliescu a fost operat la inima / Fostul presedinte este in stare stabila

Ion Iliescu a fost operat la inima, luni seara, la Institutul de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Bucuresti, cu un rezultat foarte bun, au anuntat reprezentantii unitatii medicale. Potrivit acestora, fostul presedinte este in stare stabila si in afara unui pericol imediat. Ion Iliescu, internat la sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare C. IliescuCe este pericardita, afectiunea de care sufera Ion Iliescu .

Ion Iliescu, dus de URGENTA la SPITAL: Fostul presedinte, OPERAT PE INIMA

Probleme grave de sanatate pentru Ion Iliescu. Fostul presedinte a fost transportat de urgenta la spital in urma unor probleme cardiace. Potrivit DCNews,Iliescu va fi operat pe inima la Institutul de.

De cate ori a ajuns Ion Iliescu la spital si din ce motive

Ion Iliescu a fost transportat, luni, la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei ar urma sa fie supus unei interventii chirurgicale la inima. El a mai avut probleme cardiace si in trecut, cand a mai fost operat si i s-au montat 5 stenturi. in luna mai a anului [] .

Radu Banciu: Ion Iliescu este bine-mersi. Omul e sanatos tun. O sa mai prinda multe revelioane (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre problemele de sanatate ale lui Ion Iliescu. Fostul presedinte a fost operat la inima luni dupa-amiaza, la Institutul de Urgenta.

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost operat.Acesta a trecut cu bine peste operatie

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost operat de urgenta la Institutul de Boli Cardiovasculare C. Iliescu. Interventia s-a incheiat cu succes, din spusele medicilor si fostul presedinte se simte bine.

Ion Iliescu, internat la cardiologie. Va fi operat pe inima

Ion Iliescu se afla internat la sectia ATI de la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu. Fostul presedinte Ion Iliescu ar urma sa fieoperat pe inima. Potrivit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )