Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Iliescu, de urgenta la spital. in ce stare se afla fostul presedinte al Romaniei

Playtech Playtech,
Ion Iliescu, de urgenta la spital. in ce stare se afla fostul presedinte al Romaniei

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu a ajuns de urgenta la spital, marti dimineata. Fostul sef de stat acuza din nou probleme grave la inima, iar starea sa de sanatate pare sa se agraveze in ultima perioada. Medicii l-au supus pe Ion Iliescu la mai multe interventii chirurgicale, insa varsta inaintata si istoricul medical par . continuă pe Playtech

Ultima ora: INIMA LUI ION ILIESCU A CEDAT! ANUNTUL a fost facut in aceasta dimineata

Ion lliescu a ajuns, din nou, la spital marti dimineata. Fostul presedinte al Romaniei a acuzat probleme la inima si a ajuns pe mainile medicilor, potrivit surselor Spynews. ro.

Ion Iliescu, din nou la spital. Care este starea sa de sanatate

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu s-a prezentat, marti, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Capitala pentru un control de rutina, au declarat pentru mediafax. ro surse medicale. Reprezentantii spitalului au precizat ca fostul sef de stat nu a ramas internat.

Fostul presedinte Ion Iliescu s-a prezentat, marti, la Spitalul Elias din Capitala pentru analize

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu s-a prezentat, marti, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Capitala pentru un control de rutina, au declarat pentru Mediafax surse medicale. Reprezentantii spitalului au precizat ca fostul sef de stat nu a ramas internat.

Breaking News. Ion Iliescu, internat de Urgenta

Ion Iliescu a fost internat de urgenta in spital, marti dimineata, dupa ce a acuzat probleme la inim.

Nicolae Ceausescu il trata pe Ion Iliescu la fel ca pe propriul sau fiu. L-a trimis la scoala vietii. Unde a existat aceasta cu adevarat

Nicolae Ceausescu a avut o oarecare slabiciune pentru Ion Iliescu, chiar daca acesta din urma nu a recunoscut niciodata acest lucru. Si nici n-o va face. Pe fostul presedinte l-a interesat insa doar ascensiunea in ierarhia comunista, iar cand regimul avea sa cada, urma sa gaseasca alte portite pe unde sa-si faca loc pe cea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )