Libnet.ro
UNICEF

15:30

Mario Iorgulescu, transferat de la Spitalul Elias in strainatate. Cum a reusit Gino Iorgulescu

Playtech Playtech,
Mario Iorgulescu, transferat de la Spitalul Elias in strainatate. Cum a reusit Gino Iorgulescu

Mario Iorgulescu a fost transferat in strainatate pe ascuns pentru a urma un tratament medical, la cererea expresa a familiei si contrar recomandarilor medicilor. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu se afla internat la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, in urma accidentului de circulatie in care a ucis un tanar . continuă pe Playtech

Mario Iorgulescu, transferat la un spital din strainatate contrar recomandarilor medicale. Fiul sefului LPF era internat la Elias, dupa ce a provocat un accident rutier soldat cu moartea unui tanar

Spitalul Elias a anuntat ca, la cererea familiei si contrar recomandarilor medicale, Mario Iorgulescu, care a produs un accident mortal in urma cu doua saptamani, a fost transferat luni dimineata la o.

Mario Iorgulescu, transferat intr-un spital din strainatate

Spitalul Universitar de Urgenta Elias anunta ca Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a parasit luni unitatea medicala, urmand a continua tratamentul in strainatate.

UPDATE Mario Iorgulescu a ramas tot la Elias, din cauza unor defectiuni la aeronava cu care trebuia transferat in Italia. Operatiunea, in mare secret

Mario Iorgulescu, fiul sefului LPF, se afla in stare grava dupa accidentul pe care l-a provocat pe 8 septembrie. El a fost transferat atunci, imediat, la spitalul Elias din Bucuresti. Dar se pare ca nu s-ar mai afla acolo. UPDATE: Surse din cadrul Spitalului Elias au declarat in cursul diminetii de sambata ca transferul lui .

Procurorii ar fi aflat din presa despre transferul lui Mario Iorgulescu la spitatul din strainatate

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost transferat in aceasta dimineata la un spital din strainatate. Procurorul de caz a fost anuntat, dar abia dupa ce a fost efectuat.

Mario Iorgulescu a parasit Spitalul Elias. Va continua tratamentul medical intr-o tara din UE

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost scos din Spitalul Elias din Capitala si urmeaza sa-si continue tratamentul intr-o tara din UE. Decizia a fost luata de.

Mario Iorgulescu, urmarit penal pentru ucidere din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului

Este scandal dupa plecarea din tara a lui Mario Iorgulescu, transferat la un spital din strainatate. Spitalul Elias sustine ca mutarea a fost facuta dupa ce anchetatorii au fost anuntati, informatie.

UPDATE Medici: La cererea familiei si contrar recomandarilor, Mario Iorgulescu a fost transferat la un spital din strainatate

Medicii de la Spitalul Elias anunta ca, la cererea familiei si contrar recomandarilor cadrelor medicale, Mario Iorgulescu a fost transferat, luni dimineata, la un spital din strainatate. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, procurorii ar fi vrut sa-l audieze de joi pe Mario Iorgulescu pentru a-l pune sub invinuire, dar medicii ar fi motivat ca nu este indicat. in urma cu doua saptamani, Mario Iorgulescu a provocat un accident rutier in care si-a pierdut viata un tanar de 24 de ani, iar analizele au stabilit ca el era baut si consumase cocaina.

Mario Iorgulescu a fost transferat in strainatate, la cererea familiei si contrar recomandarilor medicilor

Medicii de la Spitalul Elias anunta ca, la cererea familiei si contrar recomandarilor cadrelor medicale, Mario Iorgulescu a fost transferat pentru tratament, luni dimineata, la un spital din strainatate, noteaza Mediafax .

Mario Iorgulescu, urmarit penal. Parchet: Transferul acestuia la o clinica din afara tarii nu impiedica ancheta

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, este urmarit penal pentru ucidere din culpa si conducere sub influenta alcoolului, anunta Parchetul Tribunalului Bucuresti. Procurorii spun ca ancheta penala continua, chiar daca tanarul a fost transferat la o clinica din strainatate si ca au incercat sa ii aduca la cunostinta acestuia acuzatiile, dar nu au reusit din cauza starii de sanatate a fiului sefului LPF.

Spitalul Elias: Mario Iorgulescu a parasit unitatea medicala; continua tratamentul intr-o tara UE

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a parasit lu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )