Libnet.ro
UNICEF

11:45

Medicii, in alerta. Pacienta, internata de urgenta la spital dupa vaccinarea Covid-19. Ce simptome a avut

Playtech Playtech,
Medicii, in alerta. Pacienta, internata de urgenta la spital dupa vaccinarea Covid-19. Ce simptome a avut

Vaccinarea Covid-19 in Romania a decurs bine pana in acest moment, fiind administrat serul la peste 309. 000 de persoane, dintre care 3. 192 primind deja a doua doza. in ciuda faptului ca nu au fost semnalate reactii adverse grave, o femeie din Gherla, judetul Cluj, a avut nevoie recent de internare, din cauza starilor ingrijoratoare dupa . continuă pe Playtech

Raed Arafat: in acest moment putem spune ca imunitatea, dupa vaccinarea anti-COVID-19, e de 6-8 luni Poate ca unele tari o sa zica ai vaccin, intri, nu ai vaccin, intri cu carantina

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat, luni, ca imunitatea dupa vaccinarea anti-COVID-19 dureaza pana la opt luni. Nimeni nu poarte sa vina sa zica.

Olivia Steer continua atacul la Mircea Cartarescu. Ce i-a spus acum, dupa vaccinarea anti-covid-19

Dupa ce l-a acuzat pe Mircea Cartarescu ca a facut o greseala gramaticala, acum Olivia Steer isi cere scuze public. insa, in cadrul unei postari pe retelele de socializare, fosta prezentatoare TV continua sa-l atace. Olivia Steer continua atacul la Mircea Cartarescu intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Olivia Steer isi cere scuze .

Cum au murit doi oameni dupa vaccinarea Pfizer. E alarmant: doctorii au stabilit motivul

Doua persoane au murit in India, dupa ce li s-au administrat vaccin anti Covid-19, de la Phizer. Dar guvernul de acolo insista asupra faptului ca nu administrarea acestuia ar fi cauza decesului. intre timp, un producator de medicamente a sfatuit anumite segmente ale populatiei sa renunte la vaccin. A murit dupa administrarea vaccinului anti-covid Un .

Raed Arafat, adevarul despre varstnicii morti dupa vaccinarea anti-Covid-19. Cum s-a produs tragedia

Seful DSU a vorbit in cursul serii de luni despre cazul batranilor din Norvegia care au decedat la scurt timp dupa administrarea vaccinului anti-Covid. Raed Arafat a explicat in ce situatie se aflau si a mentionat ca nu exista o legatura clara intre efectele adverse ale vaccinului si cauza mortii acestora. Mai multi varstnici au .

Amna a ajuns la spital dupa eliminarea de la Survivor. Ce a patit cantareata la Kanal D

Primul concurent care paraseste Survivor Romania 2021, prin eliminare, este cantareata Amna. Nu a fost nicio surpriza, pentru ca aceasta a fost nominalizata de catre colegii ei la dorinta acesteia de a se intoarce acasa, la copil, dorul de micut fiind factorul care o coplesea in jungla. Vedeta a ajuns la spital imediat dupa ce .

Cat timp vom mai purta masca de protectie dupa vaccinarea anti-COVID? Raspunsul lui Adrian Streinu-Cercel

Medicul Adrian Streinu-Cercel a declarat ca dupa administrarea celei de-a doua doze de vaccin anti-COVID-19 nu mai exista riscul unor infectii severe cu coronavirus, dar masca de protectie va continua sa fie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )