Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce a murit Ilie Balaci. Cauza mortii a fost stabilita la autopsie

Playtech Playtech,
De ce a murit Ilie Balaci. Cauza mortii a fost stabilita la autopsie

Ilie Balaci a murit pe 21 octombrie. El a ajuns de urgenta la spitalul din Craiova. Ilie Balaci a fost resuscitat timp de 30 de minute, dar fara succes. intre timp, a fost realizata autopsia si stim cauza decesului. Ilie Balaci a murit din cauza unui infarct miocardic acut. Aceasta a fost principala cauza, dar [] . continuă pe Playtech

A murit Ilie Balaci. Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin.

A murit Ilie Balaci. Ultima aparitie publica a marelui fotbalist Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin duminica.

A murit Ilie Balaci. Averea fabuloasa stransa de marele fotbalist

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci A murit Ilie Balaci. Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a.

A murit Ilie Balaci. Ce a facut Lorena Balaci imediat dupa moartea tatalui sau

A murit Ilie Balaci. Lorena Balaci, fiica regretatului Ilie Balaci, este devastata de durere. Citeste si: A murit Ilie Balaci La scurt timp dupa anuntul decesului legendarului fotbalist al Craiovei, Lorena.

De ce a murit Ilie Balaci. 60% dintre romani mor din aceasta cauza

Dezvaluiri socante despre moartea lui Ilie Balaci. Reporterii Antena 3 au vorbit cu medicul de pe ambulanta, care a ajuns primul la legendarul fotbalist. Doctorul povesteste ca manevrele de resuscitare au fost.

A murit Ilie Balaci

Ilie Balaci, marele fotbalist al Craiovei Maxima, a murit duminica din cauza unui atac cerebral. Potrivit informatiilor Digi Sport, Balaci 62 de ani) a cazut din senin in aceasta dimineata, iar in urma cu.

A murit Ilie Balaci. Sportivul de 62 de ani a suferit un atac cerebral. Sorin Cartu: Am vorbit la Craiova cu prietenii nostri. Erau la el si ii tineau lumanarea

Ilie Balaci a murit, duminica dimineata, in urma unui atac cerebral, a anuntat Digi Sport. Fostul international avea 62 de ani.

Cat alcool a baut Ilie Balaci in noaptea de dinaintea mortii sale: Un foarte bun prieten a lamurit lucrurile

Ilie Balaci s-a aflat la Craiova pentru a vedea, duminica seara, derby-ul FCSB CS U Craiova. N-a mai apucat insa, fiindca s-a stins in dimineata partidei.

Ce a facut Ilie Balaci in noaptea de dinaintea mortii sale: un foarte bun prieten a lamurit lucrurile

Ilie Balaci s-a aflat la Craiova pentru a vedea, duminica seara, derby-ul FCSB CS U Craiova. N-a mai apucat insa, fiindca s-a stins in dimineata partidei.

VIDEO ARHIVA Ilie Balaci, legenda Craiovei Maxima, a murit n urma unui accident vascular cerebral. Avea 62 de ani

Ilie Balaci, unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti romani, a murit, duminica, la varsta de 62 de ani, anunta Mediafax. Minunea Blonda a suferit un accident vascular cerebral, in timp ce se afla acasa, in Craiova.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )