Libnet.ro
UNICEF

13:30

Noi proteste in Piata Victoriei: Romanii anti-PSD si taximetristii anti-UBER

Playtech Playtech,
Noi proteste in Piata Victoriei: Romanii anti-PSD si taximetristii anti-UBER

Saptamana aceasta a inceput cu noi proteste in Piata Victoriei. Circulatia in zona a fost restrictionata din cauza taximetristilor care au o problema cu Uber si de romanii obisnuiti care nu mai suporta practicile PSD, ordonantele de urgenta, pe Dragnea si Tudorel Toader. Ziua de luni a inceput cu un anunt al lui Tudorel Toader [] . continuă pe Playtech

Seara protestelor in Bucuresti: Taximetristii se lupta cu Uber, iar romanii se lupta cu Dragnea si PSD

Saptamana aceasta a inceput cu noi proteste in Piata Victoriei. Circulatia in zona a fost restrictionata din cauza taximetristilor care au o problema cu Uber si de romanii obisnuiti care nu mai suporta practicile PSD, ordonantele de urgenta, pe Dragnea si Tudorel Toader. Ziua de luni a inceput cu un anunt al lui Tudorel Toader [] .

Medeea Marinescu, mesaj plin de revolta din Piata Victoriei: Sunt lucruri care devin absurde si noi nu suntem in stare sa facem ceva VIDEO

Medeea Marinescu 44 de ani) a fost prezenta la protestul din Piata Victoriei si s-a declarat revoltata de situatia in care se gaseste Romania. Totodata, actrita a precizat ca romanii nu trebuie sa mai fie indiferenti si, pana la alegeri, trebuie sa-si intretina nemultumirea pentru ca o schimbare in bine sa fie posibila.

Circulatie puternic perturbata n centrul Bucurestiului de un protest al taximetristilor / Bd Lascar Catargiu, blocat de la hotelul Minerva pna n Piata Victoriei

Circulatia in centrul Bucurestiului este puternic perturbata luni seara de un protest al taximetristilor, care acuza in principal aplicatiile gen UBER. Circulatia pe Lascar Catargiu este restrictionata dinspre Piata Romana, bulevardul fiind ocupat in mare parte de taxiuri. La un moment dat, circulatia a fost blocata in Piata Victoriei. UPDATE 20:50 Circulatia a fost redeschisa in Piata Victoriei, dupa ce manifestantii anti-PSD s-au retras spre scuarul din mijlocul pietei. in continuare bulevardul Lascar Catargiu e blocat de taximetristi.

UPDATE Protestul taximetristilor s-a ncheiat, iar circulatia se desfasoara normal pe Bd Lascar Catargiu si n Piata Victoriei

Circulatia in centrul Bucurestiului a fost puternic perturbata luni seara de un protest al taximetristilor, care sunt nemultumiti de ilegalitatile legate de UBER si alte aplicatii de ride sharing. UPDATE 22:00 Se circula si pe bulevardul Lascar Catargiu. Protestul taximetristilor s-a incheiat. UPDATE 20:50 Circulatia a fost redeschisa in Piata Victoriei, dupa ce manifestantii anti-PSD s-au retras spre scuarul din mijlocul pietei. in continuare bulevardul Lascar Catargiu e blocat de taximetristi.

A inceput PROTESTUL, in Piata Victoriei: Prezenta ULUITOARE printre manifestanti

Cateva zeci de persoane protesteaza, la ora transmiterii stirii, in Piata Victoriei din Capitala, fata de OUG care le permite pentru repunerea in termen a celor condamnati de complete de 5 judecatori nelegal.

Protest in Piata Victoriei din Capitala, dupa anuntul lui Tudorel Toader: Nu vrem ordonanta pentru corupti

Un protest este anuntat luni seara, in Piata Victoriei din Capitala, dupa anuntul facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Oficialul a spus ca a pregatit o ordonanta de urgenta prin care sa se extinda termenul contestatiei in anulare la toate cazurile de condamnari de la Curtea Suprema din ultimii patru ani.

FOTO Cristian Dide a amplasat o pancarta pe mormanul de zapada din Piata Victoriei: Aici e PSD Firea

Cristian Mihai Dide, protestatarul care intra des in conflict cu Jandarmeria, a amplasat duminica, in Piata Victoriei din Capitala, o pancarta in mijlocul unui morman de zapada, pe care era proiectat un mesaj impotriva primarului Gabriela Firea, relateaza Mediafax.

Mesajul postat de protestatarul Cristian Dide pe o pancarta luminoasa de pe un morman de zapada din Piata Victoriei

Protestatarul Cristian Dide a amplasat duminica o pancarta luminoasa pe gramada de zapada murdara depozitata in Piata Victoriei, pe care este scris cu majuscule Aici e PSD Firea.

Protestatarii incearca sa blocheze Piata Victoriei

Cateva sute de protestatari incearca, luni seara, sa blocheze carosabilul din Piata Victorieim din Capitala. Protestatarii manifesta fata de OUG care le permite pentru repunerea in termen a celor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )