Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un nou scandal! Divort in familia lui Mario Iorgulescu. Ce s-a intamplat

Playtech Playtech,
Un nou scandal! Divort in familia lui Mario Iorgulescu. Ce s-a intamplat

Divort in familia lui Mario Iorgulescu, in timp ce acesta se afla internat in stare grava, dupa ce a fost transferat de urgenta la un spital din Italia. Ce s-a intamplat? Divort in familia lui Mario Iorgulescu Familia lui Gino Iorgulescu traverseaza o perioada grea, caci, in timp ce acestia trec prin clipe grele cu . continuă pe Playtech

Oana Roman, atac dur la familia lui Mario Iorgulescu: A fost pe ascuns, sa raspunda penal

Oana Roman a transmis un mesaj dur familiei lui Mario Iorgulescu, dupa ce aceasta l-a transferat la o clinica privata din Milano, desi medicii au recomandat sa nu fie externat. Vedeta a precizat ca modul in care a actionat familia Iorgulescu lasa loc de speculatii, in conditiile in care totul s-a facut pe ascuns. Oana .

Noi date despre Mario Iorgulescu: Familia a incercat sa il transfere in Italia, dar medicii nu au putut sa il conecteze la aparatele din avion (VIDEO)

La doua saptamani de la cumplitul accident cand un tanar si-a pierdut viata, familia lui Mario Iorgulescu a incercat vineri seara sa il transfere pe acesta de la Spitalul Elias in Italia. Doar ca.

Mario Iorgulescu trebuia sa fie transferat la o clinica din strainatate vineri noapte. Ce a impiedicat mutarea lui

Medicii si familia lui Mario Iorgulescu au incercat, in noaptea de vineri spre sambata, sa-l transfere pe Mario la o clinica din Italia, cu un avion. Din cauza unei defectiuni tehnice a aeronavei, insa, transferul nu a fost posibil si tanarul se afla inca in tara.

Medicii ar fi incercat transferul lui Mario Iorgulescu in Italia, insa aeronava cu care trebuia sa zboare ar fi avut o defectiune tehnica - surse

Medicii si familia lui Mario Iorgulescu au incercat, in noaptea de vineri spre sambata, sa-l transfere pe tanar de la Spitalul Elias la o clinica din Italia, transferul nereusind, astfel ca Mario se afla tot la unitatea spitaliceasca din Capitala, au declarat pentru Mediafax surse medicale. Transferul nu s-ar mai fi realizat din cauza unei defectiuni tehnice aparute la aeronava care urma sa efectueze zborul.

Modul dubios in care familia l-a scos pe Mario Iorgulescu din spital. Asa a ajuns in strainatate

Mario Iorgulescu a fost scos din Romania, luni, desi medicii de la Spitalul Elias le-au recomandat parintilor sa il lase internat in continuare in unitatea spitaliceasca. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu a fost transportat cu un avion privat, tip ambulanta, la o clinica din Milano, Italia. Familia l-a scos .

Mama lui Mario Iorgulescu, mesaj acid pe Facebook: Cand veti avea probleme cu copiii vostri, sa nu uitati acest caz!

Mario Iorgulescu 24 de ani) a condus beat si drogat si a distrus viata unui om cu doi copii acasa. Desi reactiile de indignare sunt firesti, familia Iorgulescu e revoltata de amploarea luata de aceasta poveste tragica.

SE RASUCESTE iN MORMANT! Mesajul de dincolo de MOARTE aparut pe pagina de Facebook a lui Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu: TI SE FACE PARUL MACIUCA

Familia si prietenii il plang de doua saptamani pe Dani Vicol, tanarul de 24 de ani care a murit in teribilul accident de circulatie provocat de Mario Iorgulescu, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal,.

Mario Iorgulescu, urmarit penal pentru ucidere din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului

Este scandal dupa plecarea din tara a lui Mario Iorgulescu, transferat la un spital din strainatate. Spitalul Elias sustine ca mutarea a fost facuta dupa ce anchetatorii au fost anuntati, informatie.

Fiica lui Dani Vicol, tanarul omorat de Mario Iorgulescu, a aflat ca tatal ei a murit

Fiica lui Dani Vicol este intr-un soc total. Micuta a aflat recent ce s-a intamplat, de fapt, cu tatal ei. Familia a evitat sa-i spuna adevarul pana acum pentru ca au vrut sa ceara sfatul unui psiholog. Cum a reactionat atunci cand a aflat tragicul adevar? Matusa sa a facut primele declaratii despre starea in .

Mario Iorgulescu, transferat de la Spitalul Elias in strainatate. Cum a reusit Gino Iorgulescu

Mario Iorgulescu a fost transferat in strainatate pe ascuns pentru a urma un tratament medical, la cererea expresa a familiei si contrar recomandarilor medicilor. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu se afla internat la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, in urma accidentului de circulatie in care a ucis un tanar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2356 seconds )