Libnet.ro
UNICEF

00:06

Noua lista a tarilor din zona verde: daca le vizitezi, nu mai intri in izolare la intoarcere

Playtech Playtech,
Noua lista a tarilor din zona verde: daca le vizitezi, nu mai intri in izolare la intoarcere

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a stabilit lista actualizata a tarilor din zona verde. Daca vizitezi una dintre ele, nu mai esti nevoit sa intri in izolare sau carantina la. continuă pe Playtech

Noua lista a tarilor din zona verde de coronavirus: nu mai e necesara izolarea sau carantina la sosirea in Romania Zborurile suspendate pot fi reluate

32 de state sunt pe noua lista a tarilor membre U. E si ale Spatiului Economic European pentru care nu se aplica recomandarea de instituire a masurii de izolarecarantina asupra persoanelor care sosesc din acestea in Romania. Aceleasi conditii sunt valabile si pentru alte 12 state terte. Decizia a fost luata luni de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta.

Saptamana debuteaza cu o sedinta CNSU. Oficialii actualizeaza lista tarilor din zona verde si cea galbena, dar ar putea stabili si alte masuri in lupta cu pandemia de COVID-19 (VIDEO)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta se reuneste intr-o sedinta, luni, in care oficialii romani vor actualiza lista tarilor din asa-zisele zone verde si galbena. Tot atunci, autoritatile ar.

A fost actualizata lista tarilor pentru care se renunta la izolare si carantina la sosirea in Romania: Anuntul Comitetulul National pentru Situatii de Urgenta

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat, luni, o noua lista a tarilor exceptat de la masura izolarii sau carantinei, in contextul pandemiei de coronavirus. Este vorba despre 32 de state membre.

Lista tarilor pentru care nu se recomanda izolarea la domiciliu a fost actualizata

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat, astazi, lista tarilor pentru care nu se recomanda izolarea la domiciliu, fiind introduse 22 de noi state.

Lista tarilor pentru care nu se recomanda izolarea la domiciliu a fost actualizata. Care sunt cele 22 de noi state introduse

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat, luni, lista tarilor pentru care nu se recomanda izolarea la domiciliu, fiind introduse 22 de noi state. Cu toate aceste state poate fi reluat traficul aerian, incepand de marti.

Guvernul a actualizat lista tarilor in care putem calatori fara carantina si izolare

Guvernul Romaniei a actualizat lista tarilor pentru care nu se aplica recomandarea de instituire a m.

Coronavirus. Lista tarilor din Europa care au impus restrictii de calatorie pentru romani

Guvernul aactualizat, luni, lista tarilor verzi, adica cele din care romanii si alti cetateni pot sa vina in Romania fara nicio restrictie. Pe lista au fost incluse33 de astfel de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )