Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce e prima masina si cum poti sa iti iei automobil mai ieftin

Playtech Playtech,
Ce e prima masina si cum poti sa iti iei automobil mai ieftin

Programul Prima Masina se modifica printr-o Ordonanta de Urgenta a Guvernului, asa ca vei putea sa-ti cumperi o masina electrica sau una hibrid, chiar daca ai deja un. continuă pe Playtech

Ce e Prima Masina si cum iei bani de la stat ca sa-ti cumperi masina

Programul Prima Masina se modifica printr-o Ordonanta de Urgenta a Guvernului, asa ca vei putea sa-ti cumperi o masina electrica sau una hibrid, chiar daca ai deja un.

Cum arata prima masina din istorie, care a schimbat omenirea

Prima masina din lume arata ca o caruta, functiona cu aburi si fusese creata pentru a transporta munitie si echipament de razboi. Au mai fost construite si replici ale primei masini din.

Veste FABULOASA pentru soferi! Programul PRIMA MASINA se extinde: Vezi conditiile in care primesti BONUSURI pentru inca un autoturism

Veste buna pentru toti romanii! Programul Prima Masina se extinde, iar cei interesati vor putea achizitiona autovehicule hibrid, autovehicule electric hibrid sau autovehicule pur electrice, chiar daca.

Programul Prima Masina va include si autoturisme electrice, hibride sau plug-in hibride

Programul Prima Masina va fi modificat pentru a spori vanzarile de autovehicule nepoluate, prin introducerea posibilitatii de a achizitiona prin credit cu garantia statului si autoturisme electrice, hibride sau plug-in hibride.

Achizitionarea de automobile electrice ar putea fi permisa prin programul Prima Masina pentru cei care detin deja autovehicule

Romanii vor putea achizitiona autovehicule hibrid, autovehicule electric hibrid sau autovehicule pur electrice, chiar daca detin un automobil, potrivit unui proiect de act normativ care modifica programul Prima.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )