Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul divort din 2021?! Sotia lui Ilie Nastase, reactie clara dupa ce a fost batuta de fostul sportiv

Playtech Playtech,
Primul divort din 2021?! Sotia lui Ilie Nastase, reactie clara dupa ce a fost batuta de fostul sportiv

Ilie Nastase a batut-o pe sotia sa, Ioana, vineri seara, dupa ce fostul tenisment abia se intorsese de la munte. Incidentul s-a petrecut intr-o locatie din Bucuresti. Femeia a chemat de urgenta politia, dar nu a depus plangere. Explicatiile ei si gandurile despre divort. Se lasa cu divort? Reactia Ioanei, sotia lui Ilie Nastase, dupa . continuă pe Playtech

Prima reactie a lui Ilie Nastase, dupa ce a fost acuzat de sotie ca ar fi batut-o: Asa spune ea? Nu imi aduc aminte...

Ioana, sotia lui Ilie Nastase, a anuntat vineri seara politia ca a fost agresata de fostul tenismen. Ea a spus ca s-a simtit in mare pericol dar, chiar si asa, nu va depune o plangere impotriva.

Un nou scandal in care este implicat Ilie Nastase - Sotia Ioana il acuza ca a batut-o: E important ca am iesit teafara pe usa

Ioana Nastase Simion a povestit presei ca a fost batuta de actualul sot, Ilie Nastase, si ca se bucura ca a scapat teafara pe usa. Nu am depus plangere din respect, ca nu e frumos. Am stat impreuna, a bucurat atatea milioane de oameni.

Ilie Nastase si-a batut sotia? Politia a ajuns la ei acasa: ce a urmat dupa

Vineri seara, fostul mare tenismen roman Ilie Nastase si-ar fi agresat sotia. Totul s-ar fi intamplat intr-o locatie de pe strada jandarmeriei din Capitala, iar autoritatile au fost anuntate. Ilie Nastase si-a batut sotia? Potrivit gandul. ro, vineri seara Ilie Nastase ar fi batut-o pe sotia sa Ioana. Un apel ar fi fost facut la Serviciul .

Ilie Nastase si-a agresat sotia Ma bucur ca am iesit teafara din acea casa

Fostul tenismen Ilie Nastase si-a agresat sotia, vineri seara. Ioana a chemat de urgenta politia la locuinta acestora din Complexul Stejarii. Ilie Nastase si-a agresat sotia Cu toate.

Prima reactie a lui Ilie Nastase, dupa ce sotia sa a chemat politia pentru ca fostul sportiv ar fi batut-o

Fostul mare tenismen roman Ilie Nastase a avut sambata o prima reactie dupa aparitia in spatiul public a informatiilor cum ca si-ar fi batut sotia vineri seara.

Carmen Harra, previziuni socante despre Ilie Nastase. Ce se va intampla cu marele sportiv: V-am spus ca asa va fi

Carmen Harra a facut previziuni socante despre Ilie Nastase. Ce se va intampla cu marele sportiv in viitorul apropiat, cititi in articolul de mai jos. Din pacate este vorba despre Ilie Nastase. Carmen Harra, previziuni sumbre despre fostul numarul 1 WTA Carmen Harra a facut previziuni cu privire la Ilie Nastase. Un nou scandal a .

Cu cine s-ar fi casatorit Nick Radoi, in mare secret. Ilie Nastase poate rasufla usurat

Gelos peste masura pe fostul iubit al sotiei sale, Ilie Nastase poate rasufla acum usurat. Nick Radoi s-ar fi casatorit, in mare secret. Iata cine este, de fapt, norocoasa care se poate bucura de averea de peste 30 de milioane de dolari a afaceristului roman. Nick Radoi s-a casatorit cu iubita sa?! Razboiul dintre Ilie .

Cum a incercat Ilie Nastase sa o combine pe Andreea Tonciu. Bruneta nu s-a abtinut si l-a dat de gol

Andreea Tonciu a venit astazi la emisiunea lui Catalin Maruta, unde a participat la sosurile iuti. insa inainte de a trece la fapte, aceasta a vorbit si despre cum a inceput anul pentru ea. Cum a incercat Ilie Nastase sa o combine pe Andreea Tonciu Andreea Tonciu a acceptat provocarea lui Catalin Maruta de a .

Ce i-a putut face Ilie Nastase sotiei sale, Ioana. Nu s-a jenat ca e in public, deloc

Ilie Nastase si Ioana Simion s-au casatorit la starea civila in 2019, dar in primavara lui 2020 se pregateau deja sa divorteze. Surpriza a fost in iunie acelasi an, cand cei doi s-au casatorit religios, dupa ce fostul tenismen a reusit sa o convinga pe Ioana sa renunte la gandul de despartire in urma unei .

Editiadedimineata.ro: Primul studiu din Romania despre impactul pandemiei asupra sanatatii fizice si mintale a populatiei

Romanii sunt mai tristi, mai furiosi, mult mai anxiosi si au un sentiment sporit de singuratate, toate fiind efecte directe ale pandemiei SARS-Cov-2, arata primul studiu din Romania despre impactul pandemiei asupra sanatatii fizice si mintale a populatiei. Specialistii care au realizat studiul trag un semnal de alarma in contextul in care rezultatele preliminare ale studiului arata ca pandemia de coronavirus a avut efecte semnificative asupra sanatatii mintale a populatiei din Romania: 42% dintre respondenti au raportat o inrautatire a stresului, iar aproximativ o treime dintre respondenti au raportat o inrautatire a nervozitatii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )