Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce probleme de sanatate are Florin Piersic, la 83 de ani. O doctorita are grija de mine!

Playtech Playtech,
Ce probleme de sanatate are Florin Piersic, la 83 de ani. O doctorita are grija de mine!

Actorul de legenda s-a confruntat cu anumite probleme caracteristice varstei, fiind ajuns la 83 de ani. in ultima perioada s-a vehiculat in presa romaneasca faptul ca exista probleme de sanatate pentru Florin Piersic. Acesta ar fi ajuns de curand de urgenta la spital. Legenda cinematografiei romanesti a negat toate zvonurile cum c-ar fi in vreun . continuă pe Playtech

DUMNEZEULE MARE! Cum ARATA in prezent FLORIN PIERSIC! A ajuns de NERECUNOSCUT, dupa ultima interventie chirurgicala (FOTO)

Marele actor Florin Piersic, ajuns acum la 83 de ani, continua sa joace pe scenele din tara, desi s-a confruntat cu probleme de sanatate in ultima vreme.

Cum a aparut Florin Piersic in public. Actorul a ajuns de nerecunoscut la 83 de ani. FOTO

Cum a aparut actorul Florin Piersic in public? Maestrul, ajuns la varsta de 83 de ani, pare de nerecunoscut in ultimele aparitii publice. Cum a aparut Florin Piersic in public Rezervor nesecat de talent, Florin Piersic a ajuns la varsta de 83 de ani. Si, cum ii sta bine omului la o astfel de varsta, .

LACRIMI in showbizul romanesc: Florin PIERSIC Jr., mesaj despre MOARTEA tatalui sau! Va anuntam cu regret ca...

Florin Piersic a povestit o conversatie tulburatoare pe care a avut-o cu fiul sau, Florin Piersic Jr. Eu am avut un moment mai trist in ultima vreme. Mi-a scris: Mai, tata, sa nu indraznesti sa ma.

Momente critice pentru FLORIN PIERSIC! Dezvaluiri cutremuratoare! Fanii sunt iNGROZITI

Ultimele aparitii publice ale actorului Florin Piersic i-au ingrijorat atat pe fani, cat si pe apropiatii actorului.

FLORIN PIERSIC in stare de SOC! L-au gasit pe prispa FARA SUFLARE! Sa-i lasam pe toti sa moara, sunt mult mai valorosi dupa

Un mesaj cutremurator a fost distribuit de curand pe pagina de Facebook a marelui actor Florin Piersic. Postarea este dedicata lui Avram Iancu si atrage atentia asupra lipsei de respect fata de marile personalita.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )