Libnet.ro
UNICEF

09:00

Rasturnare de situatie pentru toti romanii care au bani de la banci. Se intampla cu dobanzile si este fara precedent

Playtech Playtech,
Rasturnare de situatie pentru toti romanii care au bani de la banci. Se intampla cu dobanzile si este fara precedent

Pe fondul starii de urgenta, s-a schimbat dramatic si peisajul creditelor bancare. Conform ultimelor cifre, dobanzile practicate de banci la credite au scazut semnificativ in aprilie. Asta. continuă pe Playtech

Mesajul Telekom pentru toti romanii: cum iti propune sa faci economie la abonament

Telekom se adapteaza vremurilor si vine cu o oferta inteligenta, care-i vizeaza pe toti romanii. Noul serviciu se numeste TELEKONOMIE. Telekom a derulat un sondaj pe un esantion.

USR vrea vot prin corespondenta pentru toti romanii

USR vrea ca romanii sa poata vota prin corespondenta, chiar daca nu se afla in diaspora.

Toti romanii care au cont bancar, vizati de anunt: cea mai mare banca dezvaluie ce se intampla din 2 iunie

Cea mai mare banca din Romania a facut un anunt deosebit pe 2 iunie. Priveste toti clientii tuturor bancilor de la noi. Si vestea mai buna e ca totul tine 10 zile, ca sa ai timp sa te.

Romanii care si-au amanat ratele trebuie sa stie asta: de ce au fost raportati la Biroul de Credit

Majoritatea romanilor evita raportarea la Biroul de Credit de frica de a nu mai putea face vreodata vreun credit. Cu toate acestea, toti cei care si-au amanat plata ratelor in pandemie se.

Business report Romanii care si-au amanat ratele se vor gasi la Biroul de Credit. Cum l-am cunoscut pe Elon Musk. Cum a anulat Guvernul in plina pandemie o serie de facilitati pentru persoanele cu handicap, programatori si constructori

Romanii care si-au amanat ratele se vor gasi la Biroul de Credit. * Cum a anulat Guvernul in plina pandemie o serie de facilitati pentru persoanele cu handicap, programatori si constructori. * incepe programul de eliberare a gazului romanesc. Petrom si Romgaz sunt obligate sa vanda sub cost, momentan. * Cum vor fi suprataxate marile companii pentru finantarea planului CE de relansare. Candidatele din Romania. * Scoala si gradinita din online: Pana in trei ani, copiii NU trebuie expusi la ecrane, iar cei mai mari doar cu utilitate * Tereza Tranakas: Cum l-am cunoscut pe Elon Musk la inceputul anilor 2000 si cum am ajuns sa fiu printre primii angajati la Space X.

Digi RCS RDS Surpriza zilei in Romania. Veste buna pentru toti clientii

Digi RCS RDS a pregatit o surpriza de proportii pentru toti clientii sai. Ce veste le-a oferit recent compania? Digi RCS RDS, veste buna pentru toti clientii Digi RCS RDS este unul din cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania la momentul actual. Acesta detine milioane de clienti din toata tara si atrage din .

ANAF, anuntul pentru toti contribuabilii. Totul va fi picat luni 8 iunie, in aceste ore

Site-ul ANAF nu va functiona luni timp de mai multe ore. Luni, 8 iunie, in intervalul orar 7:00-10:00, site-ul Agentia Nationala de Administrare Fiscala nu va putea fi accesat. ANAF, anuntul pentru toti romaniiii. Totul va fi picat luni 8 iunie, in acest interval orar Agentia Nationala de Administrare Fiscala a anuntat ca luni, 8 .

Nelu Tataru il contrazice pe ministrul Economiei, Virgil Popescu: Romanii care se intorc din Grecia si Bulgaria inca nu scapa de izolare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, nu este convins ca dupa data de 15 iunie romanii care doresc sa plece in vacanta in Bulgaria sau Grecia nu vor trebui sa stea in izolare la intoarcerea in tara.

Bicarbonat de sodiu amestecat cu otet. Reteta perfecta pentru curatenie. Trucul care nu da gres

Ai nevoie de un ajutor in lupta cu murdaria de pe vase sau suprafetele din locuinta ta si esti satula de chimicalele din comert? Acum e simplu sa faci curatenie bio in toata casa cu doar doua ingrediente: bicarbonat de sodiu si otet. Bicarbonat de sodiu si otet: arme bio impotriva murdariei Daca vrei ca .

Digi |RCS-RDS, avertisment deosebit pentru toti clientii: teapa care te lasa fara bani

Grupul Digi |RCS-RDS a transmis un avertisment de maxima importanta. Compania sustine ca numele ii este folosita intr-o campanie care vizeaza direct clientii. Tentativele de frauda n-au.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2831 seconds )