Libnet.ro
UNICEF

22:45

Referendum pe justitie: Iohannis transmite PSD un avertisment ferm

Playtech Playtech,
Referendum pe justitie: Iohannis transmite PSD un avertisment ferm

Presedintele Klaus a avertizat Guvernul ca pana la referendumul din 26 mai sa nu adopte nicio ordonanta in domeniul justitiei. ACTUALIZARE: PSD a avut o reactie rapida dupa anuntul presedintelui. Social-democratii i-au transmis sefului statului ca ordonantele de urgenta reprezinta singura modalitate de legiferare prin care sa evite blocajele sefului statului. Este limpede ca intentia [] . continuă pe Playtech

Referendum pe justitie: Iohannis avertizeaza PSD sa nu adopte OUG

Presedintele Klaus a avertizat Guvernul ca pana la referendumul din 26 mai sa nu adopte nicio ordonanta in domeniul justitiei. Seful statului sustine ca nu s-a razgandit:va avea loc o consultare populara pe 26 mai. Dar, in acelasi timp, seful statului a lansat un avertisment dur pentru PSD. Le-a cerut social-democratilor sa nu dea nicio ordonanta [] .

Ministerul Justitiei transmite un avertisment! Trei dintre candidatii la postul de procuror general nu au dosarele complete

Ministerul Justitiei transmite un avertisment pentru trei dintre candidatii la postul de procuror general. Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu nu au dosarele complete. Din acest motiv, cei.

Presedintele Klaus Iohannis: Asaltul PSD asupra justitiei nu se mai termina! Voi consulta din nou Parlamentul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va consulta din nou Parlamentulcu privire la declansarea unuireferendum. Vom aveareferendum pe 26 mai. Este un lucru cunoscut ca guvernarea PSD-ista a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )