Libnet.ro
UNICEF

07:00

Spitalul din Bucuresti care va realiza transplant de maduva

Playtech Playtech,
Spitalul din Bucuresti care va realiza transplant de maduva

In Bucuresti, un spital a primit aprobare sa realizeze transplant de maduva. Primii pacienti deja sunt trecuti pe lista. Iata ce ar trebui sa mai stii. Adriana Nica, sefa Spitalului Universitar de Urgenta din Capitala a declarat ca Spitalul Universitar va realiza in curand transplanturi de maduva, potrivit Mediafax. Ne-am acreditat ca centru de transplant [] . continuă pe Playtech

Asistenta de la Spitalul din Zimnicea care a facut un accident vascular la serviciu a murit

Asistenta medicala de la Spitalul Zimnicea care se afla in stare grava, internata la Institutul de Neurologie si Boli Neurovasculare din Bucuresti, dupa ce a suferit un accident vascular la locul de munca, a.

Asistenta de la Spitalul din Zimnicea care a facut un accident vascular la serviciu a murit

Asistenta medicala de la Spitalul Zimnicea care se afla in stare grava, internata la Institutul de Neurologie si Boli Neurovasculare din Bucuresti, dupa ce a suferit un accident vascular la locul de munca, a murit, anunta Mediafax. Aceasta a facut stop cardiac, potrivit unor surse medicale.

HALUCINANT! O profesoara de biologie din Bucuresti, scoasa la vanzare pe OLX (FOTO)

O profesoara de biologie din Bucuresti a fost scoasa la vanzare, vineri dimineata, pe OLX de elevii liceului la care preda. Copii i-au facut poze la ore, de sub banca, apoi le-au anuntul pe site-ul de.

Cine e politistul din Pitesti care si-a omorat copilul de trei ani, apoi s-a sinucis. Era fiul unui politician

Noi informatii ies la iveala in cazul politistului din Pitesti care si-a omrat copilul de 3 ani, apoi s-a sinucis. Surse judiciare au declarat pentru Libertatea ca politistul se numeste Marius Frantescu si ac.

Cand intra in circulatie noile autobuze din Bucuresti

Masinile sunt dotate cu aer conditionat, sistem de taxare inteligent si GPS. Primele 20 de autobuze vor intra in circulatie incepand cu jumatatea lunii noiembrie. Unii soferi, care au avut ocazia sa le.

De unde vine denumirea cartierelor din Bucuresti

Capitala Romaniei se imparte in sasesectoare, fiecare dintre ele fiind format din mai multe cartiere. Balta Alba denumirea vine din timpul epidemiei de ciuma care a avut loc in anul 1813,.

Bomba mondena! Ea e diva din Romania care i-a cucerit pe SEICI: A fost ingropata in banii printului din EMIRATE (FOTO)

Unul dintre cei mai bogati seici din Emiratele Arabe, printul Max Al Habtoor, a fost cucerit de o romanca. Este vorba despre Estera o bruneta pe care magnatul a si angajat-o la una dintre firmele lui. Romanca a.

Subiectele zilei: Cum am ajuns sa dam materie prima si sa importam hrana procesata de milioane de euro; Jumatate din cei care au plecat din Romnia n ultimii 3 ani sunt tineri de 20-34 de ani; Munca cu ziua ar putea deveni obligatorie pentru asistatii soc

Omul de afaceri care refuza sa dea spaga in Romania si livreaza la export tot ce produce: Mai, baieti, nu merge, fir-ati ai dracului sa fiti! Nu va dau nicio spaga!Nicolae Furnigea 60 de ani) detine in localitatea. Oamenii Romaniei. Femeia care a facut Viscri celebru. Ascuns bine pe meleagurile transilvanene, Viscri este satul unde parca.

Dezvaluire socanta despre politistul din Pitesti care si-a impuscat copilul, dupa care s-a sinucis

Un politist la Crima Organizata in Arges si copilul sau de trei ani au fost gasiti morti intr-un apartament din Pitesti. Primele indicii arata ca barbatul si-a impuscat copilul, apoi s-a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )