Libnet.ro
UNICEF

13:30

Starea de alerta, prelungita cu inca 30 de zile. Ce se intampla cu restrictiiile

Playtech Playtech,
Starea de alerta, prelungita cu inca 30 de zile. Ce se intampla cu restrictiiile

Situatia de criza epidemiologica in care se afla Romania si la aceasta ora, a determinat autoritatile sa ia noi masuri. Incidenta ratei de infectari, in crestere, a determinat sa se prelungeasca starea de alerta la nivel national. Decizia a fost luata la nivelul Comitetului pentru Situatii de Urgenta. Decizia va intra in vigoare din 13 . continuă pe Playtech

Starea de alerta, prelungita cu inca 30 de zile in Romania. Lista restrictiilor, la noi in tara

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat, in sedinta de luni, hotararea prin care propune prelungirea starii de alerta in Romania cu inca 30 de zile, incepand de miercuri.

Starea de alerta, prelungita cu 30 de zile. Ce restrictii raman in vigoare DOCUMENT

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat prelungirea starii de alerta pe teritoriul tarii, incepand de miercuri, 13 ianuarie, pentru o perioada de 30 de zile. Restrictiile anuntate deja, cum ar fi interdictia de a organiza petreceri sau de a circula pe timpul noptii, raman in vigoare.

Guvernul a adoptat marti hotararea privind prelungirea starii de alerta in Romania pe o perioada de 30 de zile

Guvernul a aprobat, in sedinta de marti, proiectul de hotarare care prelungeste starea de alerta pe teritoriul Romaniei pentru o perioada de 30 de zile, incepand cu 13 ianuarie.

CNSU propune prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei cu inca 30 de zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat ieri hotararea privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei si a masurilor pentru prevenirea raspandirii infectarii cu virusul SARS-CoV-2 aplicate pana in prezent.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )